Make-Up Studio Holy Banana Powder

De bananenpoeders zijn de make-up industrie de afgelopen tijd binnengestroomd en zijn inmiddels al niet meer weg te denken. Ik was al bekend met de banaankleurige poeder uit mijn Anastasia contour kit, welke ik dan ook met enige regelmaat gebruik, maar ook talloze andere merken brengen poeders van dit soort op de markt. Zo ook Make-Up Studio, en niet in vaste vorm maar als zijnde een losse poeder. Ik heb product uitgeprobeerd en kan alvast zeggen dat ik érg tevreden ben.

Banana powder is met name bekend geworden door de Kardashian zusjes. Het is een gelige poeder, zorgend voor een prachtige gloed over je foundation. Doordat het een banaan-geel kleurtje is geeft hij een gele goed over je foundation waardoor het tevens een product is die geschikt is voor iedereen. Het ziet er namelijk zo een stuk gezonder uit.

Veel losse poeders heb ik nog niet gezien als het gaat om banaanpoeders, al heb ik al wel wat reviews gelezen over die van Make-Up Studio. Ik heb hem dan ook al een tijdje in huis waardoor ook ik mijn mening hier goed over heb kunnen vormen.
Ik ben echter altijd al een beetje skeptisch geweest over ''losse poeders''. Of het nou gaat om translucent powders of losse blushes; voor mij werkt het gewoon niet zo goed. Ik vind het prettig om elk product mee te kunnen nemen zonder dat ik er vervolgens een boel troep aan overhoud.

Dus mocht je een banaankleurige poeder zoeken die je ook mee wilt nemen zou ik je persoonlijk een vaste poeder aanraden. Indien je het echter alleen voor thuis gebruikt is een losse poeder ideaal. Ik heb het gevoel dat het pigment zo wat meer in de kwast komt waardoor je je gehele gezicht meepakt.
Natuurlijk ben ik de geweldige poeder van Anastasia gewend en heb ik hier niets over te klagen; die van Make-Up Studio is absoluut even goed. Hij zorgt ervoor dat mijn foundation is voorzien van een mooie gloed waardoor mijn huid er op natuurlijker wijs gezond uitziet.

Het is maar net of je een liefhebber bent van losse producten, en indien wel zou ik je deze poeder aanraden. Ik moet zeggen dat ik er zelf ook sneller naar grijp als naar mijn Anastasia palette, met name omdat het zo handig is dat het product niet in een palette zit. Absoluut de moeite waard.

Make-Up Studio Holy Banana Powder - €18.90

16 opmerkingen

 1. Ik ben hier echt wel benieuwd naar :) Om af te poederen gebruik ik vaak een los poeder, omdat ik ze net wat beter vind

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk artikel. Ik kan nooit een natuurlijke foundation vinden voor mijn huid omdat hij zo licht is, maar dit lijkt me echt de moeite waard om te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoor en zie dit product vaker voorbij komen. Sowieso hoor ik de laatste tijd steeds meer over dit merk! Ik wil graag eens een lipstick proberen!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah heb zoveel gehoord over banana powders, ben er erg benieuwd naar! Deze kinkt erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben zelf ook meer van vaste poeders, gewoon uit gemak. Maar deze poeder op zichzelf is fijn, ik heb hem in vaste vorm in het palette en gister nog gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, ziet er goed uit! Ik heb van mezelf een beetje een rozige ondertoon, dus ik denk niet dat het mooi combineert. Maar het klinkt veel belovend. Fijne review! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey Kelly,

  Dit klinkt wel zeer interessant en goed uit! Al ben ik wel benieuwd of het ook iets is voor mijn enorme lichte huid.

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut! Ik heb zelf ook een enorm lichte huid en voor mij is hij ook zeker geschikt.

   Verwijderen
 8. Ik ben echt zo benieuwd naar dit product! Ik lees er veel goede dingen over!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit lijkt me een fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben best benieuwd naar het effect van dit poeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik weet eerlijk gezegd niet zo goed wat ik van de trend moet vinden.. Ik heb het nog niet geprobeerd, dus misschien moet ik dat eerst even doen voordat ik oordeel. Moet eerlijk zeggen dat jij niet heel enthousiast klinkt, dus ik steeds meer ga twijfelen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben wel enthousiast hoor! Het is puur dat ik liever een vaste poeder gebruik. Verder doet hij goed wat hij moet doen.

   Verwijderen