Tony Molky Silky Smooth Egg Balm

Wat betreft een primer gebruik ik al tijden de Nivea Men After Shave Balm. Een product wat je tegenwoordig steeds vaker ziet op vrouwenblogs omdat het steeds bekender aan het worden is. Ik vind het de werking erg fijn, maar toch sta ik altijd open om andere primers uit te testen. Zo ontving ik deze van Tony Moly, een merk wat mij qua verpakkingen doet denken aan Etude House. De verpakking is namelijk niet zomaar een flesje, maar een heus ei.

Tony Moly was voor mij tot kort voorheen een onbekend merk, maar nu ik er eenmaal kennis mee heb gemaakt ben ik toch wel enthousiast. Niet alleen over dit product, maar vooral over hun foundation. Van dit product zullen jullie binnenkort overigens ook een review kunnen lezen.

Wat het meest bijzondere is aan dit product is toch wel de vormgeving van het doosje en met name de vormgeving van het product op zichzelf. Het is namelijk vormgegeven als een groot gouden ei, en zelfs de primer zelf is hier van afgeleid.
De primer ziet er namelijk echt uit als het eiwit van een gekookt eitje. Het voelt daarnaast ook bijna zo aan, alleen voelt dit gelukkig een stukje zachter. Ondanks dat gebruik je wel aardig wat van het product omdat hij niet zo zuinig werkt. Hij is tenslotte wat dik waardoor je vrij veel primer nodig hebt om het goed en volledig uit te kunnen smeren over je hele gezicht.
Maar ondanks dat zorgt het product er wél voor dat mijn make-up goed en lang blijft zitten. Het geurtje van de primer is ook fijn, hij ruikt namelijk subtiel naar citroen/limoen.

Al met al vind ik het dus zeker een prettig product. Het enige nadeeltje is dat hij niet al te zuinig is, al doe je er al met al nog wel een tijdje mee. Ik gebruik hem nu een ruime week en ik zie al wel duidelijk dat er product uit is, maar niet dermate dat hij al bijna leeg lijkt.

Tony Molky Silky Smooth Egg Balm - €21.00

13 opmerkingen

 1. Wat een super gave verpakking hihi! Leuk product :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat het potje ook in een eivorm komt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit klinkt echt als een heel erg lekker product. Super grappig dat de witte substantie op eiwit lijkt! :) Ik heb vorige week een BB cream binnengekregen die ik heb gewonnen. Ik heb hem nog niet uitgeprobeerd maar ik ben wel echt ontzettend benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou het niet kopen, omdat die niet zuinig is. Vind 21 euro toch best duur dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet dit er super leuk uit! :-) Jammer van de prijs en dat hij niet zuinig is! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow ik had een mega prijs verwacht voor een product wat er zo mooi uitziet, maar dat valt mee..
  klinkt als een fijn product, gelukkig ruikt ie niet naar ei

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk, zo'n potje! Zou je 'm opnieuw kopen, als deze op is?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou hem opnieuw kopen als hij in een andere verpakking zat!

   Verwijderen
 8. Die verpakking is echt wel leuk =D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow wat een grappige verpakking haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk hoe de verpakking van de primer eruit ziet zeg! Heel bijzonder! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er goed uit, door de verpakking gaat het er ook mega luxe uitzien haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb nog nooit van het merk gehoord, maar de verpakking is in ieder geval super leuk! Echt grappig zo'n eitje, een keer iets anders!

  BeantwoordenVerwijderen