Trind Autumn/Winter St. Moritz

De laatste keer dat ik een Trind collectie heb laten zien op mijn blog is alweer even geleden. Om eerlijk te zijn was ik het merk dan ook al weer een beetje vergeten, voornamelijk omdat er slechts een paar collecties per jaar verschijnen. Desalniettemin vind ik Trind absoluut een fijn merk en was ik direct enthousiast bij het binnenkrijgen van deze zes nieuwe lakken. Ik heb ze met plezier geswatcht, en er zitten heel wat mooie kleuren tussen!

De foto's zijn wat donker, maar dit komt omdat ik helaas weinig daglicht tot mijn beschikking heb bij het maken van foto's. Omdat ik nu dagelijks op stage zit ben ik pas weer met het donker thuis. Dit laat dat ik enkel de weekeinden heb voor foto's, en als het dan wat donkerdere dagen zijn zit het niet bepaald mee. Langer wilde ik echter niet wachten met het delen van deze collectie!
Go Nude; Go nude is voor mij een perfect lakje. Het is een kleurtje die dicht bij de huidskleur ligt waardoor hij totaal niet opvalt maar toch zorgt voor een verzorgde uitstraling. Hij droogt semi-matte op en dekt met twee laagjes perfect.
Dashing through the snow; Naast dat ik deze naam erg leuk vind, is het ook direct een gaaf kleurtje. Trind heeft dit keer ook twee glitterende lakken in de collectie wat mij persoonlijk wel aanspreekt. Hoewel ik het weinig draag is het een leuke toevoeging aan een collectie. Dashing through the snow is mooi over een wit lakje heen, maar kan ook op zichzelf gedragen worden. Ik heb op bovenstaande foto twee laagjes aangebracht.
Starry, Starry Night; Dit is een perfect kleurtje voor de kerstdagen. Hij wordt beschreven als een onbeschrijfelijke kleur die tussen goud en zilver in zit. Ik vind hem zelf echter overduidelijk groen en daarmee is het niet helemaal mijn kleur. Hij dekt echter wel goed op zichzelf, ik heb hier drie dunne laagjes aangebracht, maar over zwart zou hij ook prachtig staan.
Jet Set; Fuchsiaroze is nooit verkeerd! Hoewel ik het niet zozeer een herfst/winter kleurtje vind, is hij wel érg mooi. Deze kleur dekt daarnaast onwijs goed; op bovenstaande foto heb ik slechts één laagje aangebracht. Deze ga ik bewaren voor de zomer!
Dear Santa; Dit is dan wel weer zo'n typische kleur voor de herfst en met name winter. Dear Santa is de perfecte bordeauxroze kleur die ook dekt in twee laagjes. Deze ga ik er regelmatig bij pakken, dat weet ik erg zeker.
Upper Class Rebel; En tot slot mijn favoriet, naast Dear Santa, uit deze colectie; Upper Class Rebel. Dit bijna zwarte lakje heeft toch wat bruin in zich en dekt perfect in twee laagjes. Een absolute topper als je het mij vraagt!

Ik ben erg enthousiast over de herfst/winter collectie die Trind dit jaar heeft uitgebracht en kan je zeker aanraden de kleurtjes eens te bekijken!

Trind St. Moritz nagellak - €9,95 per stuk.

13 opmerkingen

 1. Wat een leuke kleuren, perfect voor het najaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat laatste lakje is helemaal mijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleurtjes, ik heb nog nooit iets van Trind geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het eerste lakje gaaf én jawel een high five voor de laatste.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie lakjes. Ik vind Jet Set echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleurtjes, en de flesjes zijn ook wel erg interessant =D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het zo'n mooie collectie, echt alle lakjes vind ik leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuke kleurtjes!
  die nude is echt wel mijn favoriet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gave collectie. De rode en roze spreken mij het meeste aan. Ik hou niet van hele donkere nagellak.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gave lakjes maar wel lakjes die we al wel een beetje kennen. De glitterlak vind ik gaaf!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele mooie kleurtjes! Starry, Starry Night is mijn favoriet! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg mooie kleurtjes, en de nude kleur staat prachtig bij je handen.

  BeantwoordenVerwijderen