WINACTIE + WoodWick Vanilla Cream Pie Candle

Alweer een tijdje geleden schreef ik voor het eerst over de WoodWick kaarsen die mijn moeder sinds een tijdje in haar winkel verkoopt. Ik ben inmiddels zo gek geworden op dit merk dat ik geen andere kaarsen meer brand, en dat terwijl ik voorheen een groot fan van Yankee Candle. Omdat WoodWick in kwaliteit én geuren zoveel beter is ben ik maar al te blij met deze ontdekking. Nu de nieuwe WoodWick Pie collectie in de winkel ligt vond ik het weer tijd voor een nieuwe kaars; de Vanilla Cream Pie. Daarnaast heb ik ook nog eens een hele leuke winactie aan het einde van deze post waar ik een WoodWick pakket weggeef!

In tegenstelling tot de kaars die ik de vorige keer reviewde heeft deze een volledig andere vormgeving. De Pie collectie vind ik hierdoor ontzettend mooi om bijvoorbeeld op de salontafel te zetten doordat hij er vooral van bovenaf prachtig uit ziet als hij eenmaal brand.

Want met het geribbelde glas ziet het er daadwerkelijk uit als een brandend taartje, en de geur past hier ook maar al te goed bij. Naast Vanille Cream Pie zijn ook de geuren Pumpkin Pie, Lemon Drop Pie, Cherry Pie, Pecan Pie en Apple Pie toegevoegd aan de collectie. En hoewel ik Vanilla Cream Pie het meest lekkere vind zijn ook de andere geuren stuk voor stuk heerlijk.
Het leuke aan deze kaars is dat hij maarliefst drie lontjes heeft. Dat mag dan ook wel, want het is tenslotte een grote kaars. Omdat er drie lontjes in deze kaars zitten brand hij heel geleidelijk aan op en zit je er niet mee dat hij straks op één plek niet meer wil branden.

Natuurlijk zijn ook deze kaarsen voorzien van de houten lontjes, en doordat het er drie zijn is het geluid nog aangenamer. Je hoort het knisperende haardvuurtje nu zo goed dat het zorgt voor een hele warme sfeer, naast dat het er ook erg mooi uitziet.

Deze kaarsen zijn goed voor op zijn minst 20 branduren. Ik heb hem nu echter al ruim een week iedere dag minstens een uur of vijf aan en mijn kaars is nog niet eens op de helft. Daar ben ik erg blij mee, want ik wil nog zo lang mogelijk kunnen genieten van deze geur. Hierdoor ruikt mijn kamer namelijk iedere dag weer heerlijk!
Ook zijn er sinds kort wax meltsvan WoodWick, waarvan ik er vier voor jullie heb uitgezocht om weg te geven. Dit zijn de volgende geuren;
- Linen
- Vanilla Bean
- Pear Cider
- Cedar

Om mee te doen zijn er slechts een paar stappen;


Verplichte stappen (wordt gecontroleerd): 
- Volg mij via Bloglovin & Like dit bericht.
- Laat een duidelijke reactie achter waarin je vermeld dat je meedoet en welke stappen je hebt voltooid. Laat ook even je e-mail adres achter zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen!

Extra stappen voor meer kans:
+ 1 - Like de Facebookpagina van Elegantic.
+ 1 - Like de Facebookpagina van TheRiverHouse.
+ 1 - Volg mij via Instagram.

De winactie loopt tot en met zaterdag 14 november.

11 opmerkingen

 1. Wat een leuke winactie! Ik heb nog niet eerder over dit merk gehoord maar als je ze beter vindt dan Yankee dan maak je me erg nieuwsgierig! Ik heb alle fb geliked en volg op insta! @JanaBeeckman janabeeckman2@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof :), al veel positiefs over gehoord, dus ben inmiddels erg nieuwsgierig naar WoodWick, ik doe mee dus! Ik volgde je al via bloglovin' (bericht geliked) en nu ook via Facebook. Heb ook de facebookpagina van TheRiverHouse geliked. (mail:hvtjuh@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Omg wat een geweldige kaars, dacht eerst echt dat het een taart was, haha! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet die er leuk uit. Ik volg je via bloglovin en FB en heb het bericht op bloglovin gesaved.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben zo benieuwd naar de kaarsen van Woodwick, heb ze nog niet eerder geprobeerd! Ik doe graag mee met deze winactie! Ik volgde je al via bloglovin en nu ook op Facebook & Instagram en de facebookpagina van The River House. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ziet de kaars er verrukkelijk uit! Ik zou er een hap uit willen nemen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mmm, lijken me heerlijke kaarsen.
  Ik doe graag mee en volg/like je op Bloglovin & Facebook, TheRiverHouse ook.
  anita71@caiway.net

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig!! Ben er benieuwd en doe dus ook graag mee :) Alle stapjes gedaan!

  Liefs,

  Astrid
  av1989 @ hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lijkt me heerlijk, ik doe graag mee (:
  Ik heb ook alle extra kansen gedaan.
  Liefs, Jolijn
  Jolijndoelman@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat ziet dat er heerlijk uit, je zou een hap ervan nemen! Super leuk ook dat het knispert. Ik heb wel wat van yankee Candle en zou wel alle geurkaarsen willen proberen. Ik doe graag mee en volgde je al lang op bloglovin, heb het artikel geliked en volg je nu ook op Instagram.
  Sabrina at denklicht punt nl

  BeantwoordenVerwijderen