A New Daniel Wellington Watch

Ik heb al eerder geschreven over een Daniel Wellington horloge voor mijzelf, maar ook over een horloge voor mijn vriend. Beide dragen wij deze nog steeds met plezier, echter zat ik er al een tijdje aan denken ook een zilveren horloge aan te schaffen naast de rosé-gouden die ik al in mijn bezit had. Toevallig werd ik laatst weer benaderd door Daniel Wellington en kwam het zilveren horloge zo mijn kant op. Perfect voor de herfst met een bruin bandje,

Ik koos voor exact hetzelfde model als mijn vorige horloge, alleen met een ander kleur bandje. Ik had het Classic Sheffield horloge met een zwart bandje, en nu ook het Classic Bristol horloge met een bruin bandje. Ik heb hem al aardig wat keren gedragen en vind hem zo ontzettend mooi.

Het rosé gouden horloge draag ik ook nog steeds, maar voor de winter vind ik een zilveren horloge net wat mooier. Zeker in combinatie met een bruin bandje. Wat je hier ook merkt is dat naarmate je hem langer draagt de kleur warmer wordt. Dit komt omdat het leer dan op bepaalde plekken breekt, zo wordt hij meteen een stuk warmer.
Dat is dan ook hoe ik het bandje op zijn mooist vind en zoals hij op de site afgebeeld wordt. In combinatie met het simpele doch elegante klokje is dit wederom een prachtig horloge. Een perfect cadeautje voor de kerstdagen. Niet alleen voor dames, want ook voor heren hebben ze heel wat moois.

Mocht je nou ook een horloge willen bestellen kun je de code Elegantic_Christmas gebruiken voor 15% korting. Deze code blijft geldig tot en met 15 januari 2016.

16 opmerkingen

 1. Prachtig het bruine bandje! Ik vind zilver denk ik ook het mooiste.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw deze DW is echt heel mooi, elegant en vrouwelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De combinatie bruin en zilver vind ik verrassend mooi. Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er ook erg enthousiast over. Komt helemaal goed!

   Verwijderen
 4. Heel mooi! Ik heb de St Mawes met rose goud <3 Het blijven klassieke, tijdloze horloges.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het nog steeds hele mooie horloges, maar momenteel heb ik helaas het geld niet om een horloge aan te schaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is echt prachtig! Het bruine bandje vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die horloges van DW zijn echt prachtig allemaal! x

  BeantwoordenVerwijderen