A personal update & my best wishes

Persoonlijke artikelen heb ik nooit veel geschreven, maar nu er de afgelopen maanden zo weinig online is gekomen op mijn blog leek dit mij toch een keer tijd. Van dagelijkse posts ging ik naar ongeveer één post per week, en zo af en toe wat meer, iets wat ik persoonlijk ontzettend jammer vind. Dit niet omdat ik geen plezier meer heb in het bloggen, dat heb ik absoluut nog steeds, en daarom leg ik het in deze post even aan jullie uit.

De afgelopen zes weken ben ik ontzettend druk geweest met stage, waardoor ik geen enkele dag tijd heb om foto's te maken. Ik ga weg in het donker en kom terug als het al donker is, waardoor ik helaas veel te weinig foto's kan maken. Eéns in de twee weken heb ik hier één dag tijd voor, wat betekend dat ik dan alles moet fotograferen wat ik in twee weken heb ontvangen; een behoorlijke tijd.

Daarnaast heb ik ook mijn eigen bedrijf opgezet samen met mijn vriend, waar ik alle tijd in steek die ik in de avonden overhoud na mijn stage. Hierdoor heb ik nóg minder tijd om te bloggen dan ik al had, wat ik heel erg jammer vind.

Na mijn vakantie heb ik nog vier weken stage waarna ik hoop alles weer op de rit te krijgen met het bloggen. Ik ga mijn best doen de komende weken nog zoveel mogelijk posts te publiceren en zodra de stageperiode voorbij is komen er hopelijk weer dagelijks posts online.

Ik hoop dat jullie begrijpen waarom het even wat rustiger is, maar er komen weer drukkere periodes aan. Ik heb tevens heel wat ideëen om mijn blog mee aan te vullen en kan niet wachten hiermee aan de slag te gaan.

Ik wil jullie overigens allemaal ontzettend bedanken voor alle views, reacties en mailtjes die ik dit jaar heb ontvangen op mijn blog, en hoop je in het volgende jaar weer terug te zien! Geniet nog even van de feestdagen en maak er een fantastisch nieuw jaar van!

3 opmerkingen

  1. Natuurlijk snap ik dat, gelukkig bestaat bloglovin! tipje: ik heb een ringlamp en daarmee kan ik ook als het donker is nog prachtige foto maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jij ook een mooi nieuw jaar ♥ En wens je vriend & jou enorm veel succes met jullie nieuwe bedrijfje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel begrijpelijk als je stageloopt dat je blog wat minder aandacht krijgt. Hopelijk in 2016 een heel mooi jaar!

    BeantwoordenVerwijderen