Bath & Bodyworks Moonlight Path

Al jaren lang ben ik dankzij de Amerikaanse beautybloggers en beautyvloggers die ik volg nieuwsgierig naar de producten van Bath & Bodyworks. Ik heb nog nooit iemand gehoord die niet lovend was over de producten van dit merk, waardoor mijn interesse des te meer werd. Bath & Bodyworks staat naast hun kaarsen bekend om de antibacteriële handgels, maar ook hebben zij diverse scrubs, bodylotions etcetera in hun assortiment. De reden waarom ik het nog nooit eerder had kunnen proberen is omdat het tot nu toe niet eerder in Nederland te koop is geweest, maar ik kwam er achter dat er eindelijk een webshop is die het wel heeft. Ik ontving twee producten uit de Moonlight Path lijn en heb deze met veel plezier getest.

Allereerst ontving ik de Moonlight Path Sugar Scrub, welke mij het meest aansprak gezien de verpakking. Hij is ontzettend feestelijk en wat mij betreft perfect als cadeautje voor onder de kerstboom. In combinatie met bijvoorbeeld de bodylotion uit dezelfde lijn.

Maar naast dat de verpakkingen van Bath & Bodyworks ontzettend aanspreken is ook het gebruik er van heerlijk. De sugar scrub is echt een heerlijk, dikke scrub. Niet te grof, maar wel lekker smeuïg en voedend.

Na het gebruiken van deze scrub voelt mijn huid heerlijk zacht aan en ruikt hij tevens lekker. Deze scrub heeft namelijk de geur van lavendel, bergamot, rozen, witte jasmijn, violet, lilly, sandalhout, vetiver, oakmoss, vanille, amber en zachte musk.
En tot slot ontving ik ook een travel size van de body lotion in de geur Moonlight Path. Dit product is perfect in combinatie met de scrub, want zo blijf je de geur ook na het douchen ruiken.

Ook bij dit product vind ik de verpakking onwijs leuk en tevens handig. Hij is gemakkelijk om mee te nemen als je een weekendje weg gaat, maar ook als je niet zovaak body lotion gebruikt of houdt van afwisselen wat betreft geur is dit een succes. Zo kun je elke keer een nieuwe geur proberen voor niet al te veel geld en zonder meteen aan een fullsize vast te zitten.

Ik ben dol op de combinatie van de scrub en bodylotion en heb hem al regelmatig gebruikt. Wat mij betreft is Bath & Bodyworks de hype zeker waard en ik ben des te nieuwsgierig naar de andere producten van het merk!

Bath & Bodyworks Moonlight Path Body Scrub - €15.95
Bath & Bodyworks Moonlight Path Body Lotion - €6.95

16 opmerkingen

 1. Het lijkt me zeker een leuk merk, leuke verpakkingen ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een leuk merk is het absoluut! Ik ben erg benieuwd naar de andere producten.

   Verwijderen
 2. De geur lijkt me onwijs lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De verpakking ziet er inderdaad heel erg leuk uit zeg! Ik ben er ook steeds nieuwsgieriger naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeeh lijkt me erg lekker, ziet er ook leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit lijkt me wel een lekker setje !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie producten, ik ben vorig jaar bij Bath & Body works geweest in Amerika en ze hadden zoooveel. Ik kon echt niet kiezen haha, ik heb toen ook een winactie georganiseerd op mijn blog met Bath & Body works. Omdat het hier niet zo makkelijk te verkrijgen is. Misschien bestel ik ook een keertje wat bij die webshop, bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt heerlijk inderdaad! Ik kan me voorstellen dat je moeite had met kiezen.

   Verwijderen
 7. Ik was heel erg benieuwd geworden naar dit merk. Ik ben zeker en vast alvast fan geworden van de scrub van dit merk :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mmm dit klinkt wel goed
  benieuwd wat ze nog allemaal hebben

  liefs
  Karlien
  http://www.polishedcats.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oehh...lijkt mij heerlijke producten :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben zo benieuwd naar hoe ze ruiken. De verpakkingen zien er in ieder geval top uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat zien deze producten er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ohh deze geur lijkt me zó lekker! Snel op m'n wishlist zetten.. ben echt dol op B&BW!

  BeantwoordenVerwijderen