Beauty releases in 2016 om naar uit te kijken

Vandaag is de laatste dag van 2015, wat betekend dat we een nieuw jaar in gaan. Wat betreft beauty betekend het dat er een boel nieuwe collecties en producten aan zitten te komen. De eerste collecties zijn in ieder geval al bekend, en ik deel de -wat mij betreft- hoogtepunten vandaag met jullie. Benefit POREfessional Instant Wipeout Mask; Ik heb een hekel aan vieze poriën en gebruik dan ook regelmatig poriënstrips, al vind ik dat niet altijd de perfecte oplossing. Benefit brengt echter dit masker uit om je poriën te reinigen en ik kan niet wachten tot hij in de winkels ligt. Het product wordt in januari gelanceerd, al heb ik nog geen exacte datum kunnen vinden.

Maybelline Liquid Lipsticks; Hoewel ik niet vaak budget beautyproducten gebruik ben ik erg nieuwsgierig naar deze liquid lipsticks van Maybelline. Ik weet niet of ze naar Nederland komen, maar anders zullen ze vast ergens online te verkrijgen zijn. De kleuren zien er in ieder geval erg mooi uit.

Yves Saint Laurent Spring 2016 Boho Stone; De verpakkingen van de collectie van Yves Saint Laurent zien er al geweldig uit, maar de producten zelf spreken mij ook onwijs aan. Ik kan niet wachten om deze producten in de winkel te gaan swatchen!

Dior Spring 2016 Glowing Gardens; Ik denk dat we allemaal wel een zwak hebben voor highlighters. Ik althans wel, en deze pareltjes van Dior spelen daar helemaal op in. Het patroontje is allereerst al geweldig, en het pigment hoogstwaarschijnlijk ook!

Tarte Tarteist Lip Paints & Crayons; Wederom een collectie met vloeibare lipsticks. Ik ben er een groot fan van, zeker omdat het vaak om matte kleuren gaat die ik onwijs graag draag. Deze van Tarte zien er onwijs gepigmenteerd uit en komen er in vele kleuren.

Chanel 2016 Sunkiss Ribbon Blush; Chanel valt me eigenlijk wat tegen deze lente, maar ondanks dat brengen ze wel een mooie blush uit. Voor mij waarschijnlijk veel te fel, maar hij ziet er in de verpakking érg mooi uit. Ik ben benieuwd hoe hij gaat uitpakken.

Naast deze producten zijn er nog veel meer interessante projecten op weg. Zo komt Too Faced met het ''Peanut butter & Jelly'' palette, het ''Sweet Peach'' palette en de Melt off mascara remover. Hier zijn nog geen duidelijke afbeeldingen van, maar als je googelt kom je al wel wat beelden tegen.

Ik kan niet wachten tot de producten in de winkel liggen en ik ben heel erg benieuwd waar jullie het meeste naar uitkijken! 

13 opmerkingen

 1. Ik heb niet zo veel met make-up, maar één van mijn goede voornemens voor 2016 is om make-up van betere kwaliteit te kopen. Een beetje investeren dus! Ik ben vooral benieuwd naar de liquid lipsticks! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed idee! Zelf koop ik ook geen budget producten meer. En je merkt echt wel degelijk verschil.

   Verwijderen
 2. Als ik prachtige collecties zie uit het buitenland dan baal ik als een stekker dat de Sephora weg is... Leuk om te bekijken!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar baal ik ook onwijs van. En helaas heeft sephora Frankrijk ook niet alle merken!

   Verwijderen
 3. Wauw, de YSL lente collectie ziet er echt geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh dat ziet er allemaal wel heel erg mooi uit! Vooral die van YSL!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh, de liquid lipsticks lijken me erg mooi! En wow, die Dior highlighters. Ik ben verliefd! ♥ Ook dat Benefit masker ga ik zeker kopen, ik ben heel benieuwd ernaar. Lovely artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zie al een heleboel moois, ik ga dit jaar wel letten op dierproefvrije merken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is ook een mooi voornemen! Ik ben er ook niet op voor als merken op dieren testen, maar helaas gebeurd het veel te veel.

   Verwijderen
 7. Die tarte lip paints lijken mij erg tof

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben benieuwd naar de nieuwe producten van YSL!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oehhh...mijn hartje gaat sneller kloppen van de nieuwe producten van YSL!
  X

  BeantwoordenVerwijderen