Chanel Signe Particulier Quatro Eyeshadow Palette

De december maand is niet alleen leuk omdat het zo gezellig is, maar een andere reden zijn de kerstcollecties van luxe merken. Chanel, MAC en noem het maar op doen er allemaal aan mee en brengen ieder jaar weer fantastische collecties uit. Hoewel ik die van MAC dit jaar helemaal niks vond, vind ik die van Chanel daar in tegen fantastisch. Het eerste palette wat ik uit deze collectie cadeau kreeg is het Quatro Eyeshadow palette in Signe Particulier.

De chique, zwarte verpakking van Chanel komt terug in iedere collectie en persoonlijk ben ik er dol op. Van mij hoeft een limited edition geen andere vormgeving te hebben als de reguliere collectie, zoals MAC daar wat mij betreft de laatste tijd steeds vaker mee in de mist gaat. Chanel maakt een statement met deze verpakkingen en ik vind ze prachtig!
Maar wat ik nog veel mooier vind zijn de kleur in dit palette. Mijn moeder was de eerste die het palette was opgevallen, en toen ik zelf ook dichterbij kwam wist ik meteen dat ik deze wilde hebben. Het palette bestaat uit vier prachtige kleuren van lichtpaars tot donkerpaars én een gouden oogschaduw.

En die gouden oogschaduw is vooral fantastisch in combinatie met de donkerpaarse kleur. Alleen die twee kleuren zorgen al voor een mooie look, al gebruik ik vaak toch alle kleuren tegelijk. Zo krijgt je look net wat meer dimensie.
Wat ik ook onwijs mooi vind aan de oogschaduws van dit palette is het reliëf effect. Zo zie je toch dat het om een limited edition gaat, al zal dit uiteraard na een tijdje wegvagen. Voor nu zie ik het effect nog wel in mijn oogschaduws, en dat terwijl ik ze al aardig wat keren heb gebruikt.

Swatchen zou ik eigenlijk niet eens hoeven doen, want ik denk dat jullie me allemaal geloven als ik zou zeggen dat het pigment zoals we gewend zijn van Chanel heel erg goed is. De lichte kleur valt op de swatch op mijn arm een beetje weg, maar op mijn ogen is deze prachtig in mijn binnenste ooghoek.

En dan de donkerpaarse kleuren en de gouden kleur; hier ben ik helemaal weg van. Op de foto heb ik van alle kleuren slechts één veegje gemaakt, wat betekend dat het pigment nog veel meer kan worden. Hoe meer laagjes je aanbrengt, hoe meer je het opbouwt en hoe meer je het naar jou smaak kan personaliseren.

Ik gebruik dit palette met heel veel plezier en mocht je hem tegen komen raad ik je aan hem eens goed te bekijken en te swatchen. Alleen voor de perfect gouden kleur zou je hem al in je collectie moeten hebben!

Chanel Signe Particulier Quatro Eyeshadow Palette - €50.90

23 opmerkingen

 1. Ik zag je foto op Instagram al van dit prachtige Palette. Hij is zo mooi, ik ga nog snel even langs de winkel deze week.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleuren alleen ik kan met 50,90 hele mooie makeupgeek oogschaduws kopen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan ook! Die wil ik ook nog eens gaan proberen.

   Verwijderen
 3. Fijn dat je het kunt opbouwen, dat vind ik wel belangrijk! Ik heb niets van Chanel haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, die kleuren zijn echt prachtig gecombineerd. Dit palette zou ik ook wel willen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi, hoor! Alleen de prijs...
  En zo vaak draag ik geen oogschaduw, dus dan zou ik liever in wat anders investeren.
  Chanel parfum bezit ik wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan snap ik het! Chanel parfum is niet zo mijn ding, de geuren zijn mij wat te bloemig. Zo jammer, want de flacons zijn zo onwijs mooi!

   Verwijderen
 6. Wauw Chanel prachtig! Ik zoek nog een compact palette...zal ik??? :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kleuren. Ik vind de prijs wel aan de dure kant, maar ik snap wel als het zijn geld waard is !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kleuren. Echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De kerstcollectie van Chanel vond ik de mooiste van alle kerstcollecties die uitkwamen. Die donkerpaarse kleur is echt te mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mooie kleurtjes ook!
  ziet er goed uit

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super mooi! Ga je een look laten zien?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yes! Er komt er nog eentje aan. Nog heel eventjes geduld.

   Verwijderen
 12. Wauwieeee! Die donkerpaarse! *hartjes in ogen*

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De donkerpaarse en de gouden kleur springen er echt uit, heel mooi! Sowieso een prachtig palette, alleen al om de verpakking zou ik 'm wel willen hebben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw wat een mooierd zeg!

  BeantwoordenVerwijderen