Christian Louboutin Beauté Lip Definer Nats

Sinds het moment dat de lipproducten van Christian Louboutin werden gelanceerd zat ik hier al op te azen. In eerste instantie vond ik de producten nog te prijzig, ik wilde er op dat moment niet het geld voor betalen, maar toen ik ze wel wilde bestellen was alles uiteraard al uitverkocht. Lang duurde het niet voor een re-stock, maar ook hier was mijn favoriete kleur weer uitverkocht bij zowel de lipsticks als de lip definers. Dat ik dit product van mijn moeder zou krijgen voor sinterklaas had ik daarom absoluut niet verwacht, maar des te blijer ben ik er mee. Ik kreeg namelijk de Louboutin Lip Definer in mijn favoriete kleur; Nats.
Wat de producten zo speciaal maakt hoef je wat mij betreft niet te vragen; wat is er niet speciaal aan? De verpakking, de prijs, maar ook de manier waarop je het product slijpt. Het is een hele interessante lipliner waar je er als fan van lipproducten minstens één van in je collectie moet hebben.

De lip definers hebben net als bij de nagellakjes van Louboutin een bijzonder lange punt die ook nog aardig scherp is. Dit is absoluut een product wat je uit de buurt van kinderen moet houden en zolang je dat doet is er ook niks aan de hand.

Die punt maakt het product dan ook erg uniek. Ik kan niet meer zeggen dan dat ik het product zo onwijs mooi vind vormgegeven. De punt, maar ook de zilveren dop met de gouden ring. Alles klopt en past op zijn eigen manier bij Christian Louboutin en zijn producten.
Van de lip definers zijn er op het moment vijf, waarvan ik de kleur Nats heb gekregen. Dit is dan ook mijn persoonlijke favoriet doordat het echt een ''my nude lips but better'' kleurtje is, zoals we het destijds altijd noemden. Inmiddels wordt dit vooral gezien als een Kylie Jenner lipkleurtje, maar daar vergelijk ik het persoonlijk niet mee. Het is tenslotte een kleur die door velen wordt gedragen.

Doordat Nats zo simpel doch elegant is, is het vrij lastig om er aan te komen. Al geld dit uiteraard ook voor de andere kleuren. Het viel me echter op dat deze kleur steeds als eerste uitverkocht was, waardoor ik hem helaas ook nog niet eerder heb kunnen bemachtigen.
Naast dat de verpakking geweldig is, is het ook onwijs eenvoudig dit kleurtje mooi op je lippen te krijgen. Mijn swatch is niet zoals ze er normaal uitzien aangezien ik momenteel hele droge lippen heb met een boel velletjes, maar desondanks dat benadrukt deze kleur dat niet extra.

Het pigment is intens, wat je ook mag verwachten voor de prijs die je ervoor betaald. En als je punt op is? Dan draai je gewoon de dop er weer op en wanneer je hem de volgende keer weer opent is je punt weer scherp. Ik vroeg me in het begin af hoe ik hem zou moeten gaan slijpen en was al lichtelijk in de stress dat ik een defect product had ontvangen, maar na het even op te zoeken kwam ik hier op uit. Geen gedoe dus met een puntenslijper en geen gedoe met het omhoog schuiven. Het gaat eigenlijk allemaal vanzelf!

Of het de prijs waard is? Wat mij betreft absoluut wel. Ik ben dolblij met mijn Louboutin lip definer en kan niet wachten om ook een lipstick te kunnen bemachtigen. Over de lip definer? De verpakking is prachtig, hij dekt fantastisch, blijft onwijs lang zitten en is te verwijderen met make-up remover. Anders krijg je hem er vrij lastig af doordat hij zo mooi in je lippen blendt.

Christian Louboutin Beauté Lip Definer - €35.00

13 opmerkingen

 1. Wauw, mooi kleurtje en mooie verpakking!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je hem cadeau kreeg! Ik vind het best prijzig maar ik zou het er wel voor over hebben.. Mooie kleur ook!
  Liefs,
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij ziet er op je lippen super goed uit, het lijkt me wel een beetje droog, maar de kleur is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Komt puur doordat mijn lippen heel droog zijn op het moment!

   Verwijderen
 4. Hij staat je goed, ik zou het er niet voor overhebben. Wel voor een ander product, maar bij dit soort producten ben ik professioneel in ze laten afbreken en zo van die dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat geweldig dat je dit als cadeau kreeg! De verpakking is inderdaad wauw en het kleurtje ziet er ook erg leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi kleurtje . De verpakking vind ik ook wel erg gaaf !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk cadeau is dit :D Ik vind de kleur heel erg mooi bij je passen, erg natuurlijk :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een prachtige cadeautje, mooie kleur ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die verpakking, wauw! En hij ziet er heel mooi uit op je lippen x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Woah. Die verpakking. Die kleur. Wat een luxe!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw die verpakking! En de kleur is ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen