Christian Louboutin Beauté Rococotte Lipstick


Hoewel wij normaal altijd sinterklaas vierden hebben wij daar dit jaar niet voor gekozen. Wij kozen er in tegenstelling voor om het met kerst te doen, wat ik persoonlijk ook een stuk leuker vind. Ik kwam net terug van mijn vakantie en werd toen verrast met prachtige kerstcadeaus, waaronder mijn persoonlijke favoriet; een prachtige lipstick van Christian Louboutin.


Zelf heb ik toevallig in de Harrods in London deze lipstick geswatcht, al hadden ze hem daar niet meer op voorraad; gelukkig, want hij lag thuis al onder de kerstboom te wachten. De kleur die ik heb gekregen is Rococotte, een prachtige roze/rode kleur met een matte finish.
Wat de lipsticks zo uniek maakt hoef ik volgens mij niet eens uit te leggen; je hoeft er alleen maar naar te kijken. Het doosje straalt al één en al luxe uit, maar als je hem opent komt het echte pareltje naar voren. Op een bed van rood suède; een gouden Louboutin lipstick.

Omdat de lipstick zo groot is, is hij ook meteen een stukje zwaarder als de lipsticks van MAC en Chanel die ik gewend ben. Het is eigenlijk de lipstick der lipsticks, zo kan ik het op zijn minst wel noemen. En mocht je hem nou als sieraad willen dragen, daar is hij tenslotte mooi genoeg voor, kan dat ook nog eens; er zit namelijk een veterketting aan.
Het is puur toeval dat mijn moeder en ik beide voor dezelfde kleur zijn gevallen, maar gelukkig kennen wij elkaars smaak onwijs goed. Rococotte is eigenlijk een rustige kleur, maar toch valt hij onwijs op. Ik droeg hem op eerste kerstdag voor het eerst en kon mijn ogen niet van de kleur afhouden, zo mooi vind ik hem.
Bij mijn witte huid vind ik het een onwijs mooie kleur. Hij doet echt iets magisch met mijn huid, als ik het zelf zo mag zeggen. Hij brengt daarnaast heel erg mooi en egaal aan en droogt op met een fantastische, matte finish.

Of hij veel langer blijft zitten als een lipstick van MAC of Chanel? Dat niet zozeer, maar hij overleeft absoluut een etentje! Zelf vind ik het altijd prettig om dan even bij te werken, maar je kan hem ook zonder bij te werken de hele dag op laten. Dan vervaagt hij gewoon iets meer, maar dat is logisch; het is tenslotte een lipstick.

Als je mij echter de vraag stelt of de lipstick zijn geld waard is kan ik antwoorden met een volmondig ja! Ik ben ontzettend onder de indruk en had niet verwacht dat ik er zo enthousiast over zou zijn. Ik ben heel erg benieuwd wanneer er weer nieuwe lipsticks worden gelanceerd, want ik wil er gerust een nieuw kleurtje bij aanschaffen!

Christian Louboutin Beauté Lipstick - €80.00

15 opmerkingen

 1. Ik zou die nooit mee durven nemen in mijn tas, zo duur! Maar, de tint is wel echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De verpakking is absoluut niet mijn smaak maar de kleur die je gekregen hebt, vind ik wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw mooie kleur, staat je echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw hij is vreselijk duur maar hij ziet er heel mooi uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is een erg mooie kleur, maar de verpakking lijkt mij wel onhandig zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig kleurtje, maar wow wat duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hij is prachtig maar wat een geld zeg, dat heb ik er niet voor over hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oh ik vind het wel een super mooi kleurtje
  spijtig van het grote prijskaartje

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wauw, wat een prachtige kleur! Maar inderdaad zo'n prijzig item, zou hem amper durven te gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hij is zo mooi! Ik wil er ook nog eentje van Louboutin! Alleen maar om naar te kijken haha! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw! ♥ Prachtige kleur en de huls alleen al is geweldig om te zien xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw ik vind hem echt prachtig. Volgens mij echt het geld waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Alleen al voor de verpakking zou ik er eentje willen. Die kleur is zo mooi, staat je heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeh wauw ik vind het echt een hele mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen