LUSH Snow Angel Bath Melt


Kerstcollecties doen het altijd goed bij mij, waaronder ook LUSH. Dit had ik al bekend gemaakt door de hoeveelheid reviews over LUSH producten de afgelopen tijd, en hoewel ik al veel producten had zijn er weer een aantal bijgekomen. Er kwam namelijk een verassend pakketje van binnen met daarin nog een boel heerlijke producten voor onder andere in bad. Eén van mijn favorieten? Snow Angel!

Snow Angel is een Bath Melt, het tegenover gestelde van wat ik normaliter gebruik. Ik ben dol op bath bombs die snel smelten en een boel schuim produceren, maar zo af en toe wil ik best eens wat anders proberen. Aangezien ik ook zoveel positiefs hoor over de Snow Angel bath melt wilde ik hem toch nog proberen en toevallig ontving ik hem dan ook.

Snow Angel ziet er niet alleen leuk uit, hij ruikt ook werkelijk fantastisch. Ik kan zeggen dat dit echt één van mijn nieuwe favorieten is, zeker gezien de geur. Het is een heel winterse geur en hij is perfect voor de dagen die naar kerst toeleiden.
En in combinatie met de gouden glitters is het een feestje in je badkuip. Hij smelt heel langzaam en verspreid zo de heerlijke geur en een dun laagje met schuim. Hoewel het een klein beetje glitters achterlaat op je huid is het een heerlijk bad en voelt mijn huid na de tijd heerlijk aan.

Mocht je nog een kleinigheidje nodig hebben om voor iemand onder de boom te leggen; Snow Angel zal veel positieve reacties op wekken bij velen; dat weet ik zeker. Het is echt een unieke geur die voor iedereen geschikt is.

LUSH Snow Angel Bath Melt

9 opmerkingen

 1. Klinkt als een heerlijk product en hij ziet er ook zo leuk uit! Ik zou hem niet eens durven gebruiken omdat hij zo mooi is en ik het zonde zou vinden hihi! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze vorig jaar geprobeerd en ik vond deze erg tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind deze heerlijk!! De kerstcollectie van Lush is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat klinkt goed. Ik hou alleen niet zo van glitters haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze lijkt mij echt heerlijk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hem vorig jaar ook gehad, vond hem erg fijn en hij ziet er zo leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaaa, ben dol op deze!! Heb er alweer paar bij besteld ♥

  BeantwoordenVerwijderen