Rituals Maître du Parfum


Een ontzettend leuk cadeautje voor onder de kerstboom zijn wat mij betreft deze hangers van Rituals, waarvan zij recentelijk weer nieuwe setjes hebben uitgebracht. Zo onder andere die van de kerstcollectie, die ik persoonlijk onwijs leuk vind, maar ook deze Maître du Parfum met een wat grotere tassel; mijn persoonlijke favoriet door de chique kleurtjes. Het ziet er wellicht zo uit puur uit als decoratie, maar naast dat verspreid dit ook een heerlijke geur in je huis.


Want in dit setje krijg je naast de grote tassel ook een klein flesje olie die je op het product druppelen. Als je de tassel namelijk omdraait zodat de draadjes naar onderen hangen komt er een zakje tevoorschijn waar je de olie op kunt druppelen. Doordat dit zakje gevuld is verspreid hij zo de geur in je slaapkamer, woonkamer of waar je hem ook maar neer hangt.
Deze tassel vind ik prachtig voor de decembermaand, maar ook voor de rest van het jaar vind ik hem onwijs chique. Dit door de geur, maar ook door het bedeltje wat er aan hangt. Dit heeft Rituals wat mij betreft erg goed gedaan!

En dan de geur van dit product; ik vind hem echt heerlijk. Ik zou er hier het liefst een paar meer van hebben om er door het hele huis wat op te hangen. Zo wordt de geur overal verspreid en ruikt je huis binnen de korste keren naar dit product.
Mocht je de kleur of geur van deze tassel nou niet leuk vinden heeft Rituals nog veel meer keuze. Ze brengen regelmatig limited editions uit waar ook tassels in zitten, maar er zitten er ook een boel in het vaste assortiment. Zelf is dit tot nu toe mijn favoriet, maar ook die van de kerstcollectie van dit jaar vind ik érg leuk.

Rituals Maître Du Parfum - €29.50

12 opmerkingen

 1. Ik wist niet dat er ook nog andere tassels waren, maar ik vind ze erg leuk zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie foto's! Wauw deze lijkt me echt heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh alleen de verpakking vind ik al geweldig! Ik vind hem leuk! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier had ik nog nooit van gehoord. Ben wel benieuwd hoe het ruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me heerlijk! En de verpakking is ook super feestelijk, erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Kelly,

  Wat een mooie verpakking zeg! De geur lijkt me ook echt heerlijk :).

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha de verpakking is wel erg leuk hoor. Ik ben benieuwd hoe die ruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat grappig hij ziet er zo leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw de tassel ziet er leuk uit, ik benieuwd naar de geur :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige verpakking! Super leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb deze inderdaad gezien! Heel erg leuk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk product is dit! Moest wel even goed kijken, maar snap nu hoe het in elkaar steekt. Ben benieuwd naar de geur!

  BeantwoordenVerwijderen