Birthday Wishlist

Mijn verjaardag zit er al weer aan te komen, en hoewel ik voorheen met name warm werd van beauty producten ben ik tegenwoordig drukker bezig met het verzamelen van items voor mijn uitzet. Zo is mijn servies inmiddels bijna compleet, evenals het glaswerk. Uiteraard zijn er nog genoeg dingen die ik nog wel nodig heb of graag wil hebben en deze deel ik vandaag met jullie.
1. Wedgwood Edme Botervloot; Als het gaat om mijn servies ben ik vooral nog op zoek naar de kleinere dingen die je niet persé nodig hebt, maar wel erg mooi staan op een gedekte tafel. Zo bijvoorbeeld deze botervloot, die vind ik onwijs mooi.

2. Nachtmann Palais Drinkglazen; Hoewel ik al longdrinkglazen heb van de Nachtmann Imperial serie wil ik ook nog graag een aantal glazen die wat kleiner en lichter zijn. Mijn favoriet zijn de Nachtmann Palais drinkglazen, evenals hun wijnglazen; deze zijn ook prachtig.

3. KitchenAid Artisan Keukenmachine; Een machine die al jaren op mijn lijstje staat is de KitchenAid Artisan keukenmachine in de kleur amandelwit. Een fantastische keukenmachines met vele functies en extra opties, evenals het fantastische design.

4. Wedgwood Wish Centre Piece Candalabra; Nog een item van Wedgwood Wish; de Centre Piece Candalabra. Deze kandelaar met vijf armen is onwijs chique op tafel en helemaal mijn stijl; ik vind hem prachtig. 

5. Wedgwood Wish Cake Stand; Wederom een item van Wedgwood, alleen wat minder alledaags. Dit is de Wish Cake Stand, perfect voor het serveren van taarten. Ik heb al de Vera Wang set met mes en schep en samen is dit echt een perfect duo.

'' Wat staat er bovenaan jouw wishlist?

14 opmerkingen

 1. Wat leuk dat je zo ijverig spaart voor je uitzet! Ik wil dat nu ook al doen, maar ik heb toch nog geen zicht op een plekje! Leuke items! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen! Maar ik snap het als je er nog niet mee aan de slag gaat hoor. Ik vind het wel ideaal dat ik nu al zoveel heb. Scheelt me straks toch een boel geld.

   Verwijderen
 2. Wat heb je een prachtige smaak. Veel mooier als dat drukke Blond Amsterdam dit! Daar walg ik van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie dingen wil je voor je b-day !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh die taart standaard is ontzettend mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie lijst! Ik zou die dingen ook wel willen hebben voor mijn verjaardag! Zelf ga ik waarschijnlijk reisspullen vragen (wil graag gaan backpacken). Of make-up items!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kunt inderdaad niet vroeg genoeg beginnen met verzamelen, dan heb je dat maar achter de rug als je eenmaal een plekje hebt gevonden. Mooie botervloot, die zou ik zelf ook wel willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige wishlist! Die mixer staat ook al heel lang op mijn wensenlijstje ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie dingen staan er op je wishlist! Toevallig ben ik zelf ook bijna jarig, de 23ste. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie spulletjes allemaal, ik snap wel dat deze op je wishlist staan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een kitchenaid zou ik ook wel graag willen, handing ding denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een super leuke wishlist
  die kitchenaid zou ik ook wel best willen ze

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die keukenmachine is echt zo vet! Vind sowieso de spullen van Kitchenaid altijd super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen