Bobbi Brown Lip Color Desert Plum

Met een rode lipstick zag je mij vroeger nooit, maar tegenwoordig steeds vaker. Geen knalrode lipstick, maar een wat donkerdere tint vind ik tegenwoordig érg mooi staan. Zo was één van mijn kerstcadeautjes deze prachtige lipstick van Bobbi Brown in een donkerrode kleur; Desert Plum. Voor mij mijn eerste Bobbi Brown lipstick, en ik ben zeker van plan er in de toekomst meer aan te gaan schaffen.

De lipstick die ik kreeg is de Desert Plum lipstick; een hele mooie, donkerrode kleur. Het is geen kleur die zo donker is als MAC's diva, maar hij is ook niet felrood. Voor mij is het de perfecte kleur en zelf heb ik hem tevens op tweede kerstdag gedragen. Hij is heel klassiek en daardoor ook voor dit soort gelegenheden zo mooi.

Maar naast dat ik de kleur fantastisch vind is ook de huls beeldschoon. De glanzende huls van Bobbi vind ik stukken mooier als de matte, kogelvormige MAC lipsticks. Verschil in prijs is er natuurlijk, maar wat betreft kwaliteit zijn ze beide fantastisch. 
Als de lipstick nog dicht zit onthult hij al een klein beetje van het goud, maar wanneer je de dop verwijderd zie je hier nog een stukje meer van. Bobbi heeft dit onwijs goed gedaan en ik wil hier de komende tijd graag een aantal meer producten van proberen.
Desert Plum is wat mij betreft echt een topper. De kleur is uitermate gepigmenteerd, brengt gemakkelijk aan en blijft gedurende de dag goed op zijn plek zitten. Ik ben heel erg enthousiast, en hoewel ik dat al was over andere Bobbi Brown producten wil ik nu ook meer lipsticks gaan aanschaffen. Ik ben er dol op!

Bobbi Brown Lip Color Desert Plum - €27.00

31 opmerkingen

 1. Prachtige kleur, staat je heel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit kleurtje staat je goed, lekker draagbaar ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een mooie kleur zeg! Staat heel mooi bij jou! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is echt de perfecte kleur! Ik had verwacht dat de lipstick duurder zou zijn, maar het valt me nog mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleur! Ik had 'm wel iets donkerder verwacht, maar nog steeds wel mooi. En de verpakking van Bobbi Brown lipsticks is ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kleur zeg! Ik vind dit soort rode kleuren de laatste tijd hele mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi bijzonder kleurtje !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een geweldige kleur zeg... Mijn eerste product van dit merk zal denk ik ook een lipstick zijn! Ben er erg benieuwd naar

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een hele mooie kleur die je ook nog heel goed staat! Herinnert me eraan dat ik ook eens iets van Bobbi Brown aan moet schaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oh wat een mooie kleur! prachtige foto die onderste!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, wat een kleur en wat staat die je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeh wauw, wat een prachtige kleur. Mooi rood, maar ook heel erg warm! Ja, ik vind dit echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. heel mooi, staat je goed ^^ ik houd van bobbi brown lipsticks <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie kleur. Ik ben er nog steeds niet helemaal over uit wat ik mezelf nou leuk vind staan qua lipkleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw wat een prachtige kleur is dit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een prachtige kleur! De huls doet mij denken aan de hulzen van Chanel. Ik vind het er heel chique uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Deze kleur is echt heel mooi op je lippen

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dit is echt een hele mooie dieprode kleur, heel anders dan ik had verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. prachtig kleurtje
  staat je goed!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Net een kleurtje voor mij! Hou ook van deze donkere tinten. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Super mooie kleur! Ik heb laatst mijn eerste Bobbi brown product gekocht en ben helemaal om, dus ben zeker ook benieuwd naar de lippenstiften!

  -x- Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Super mooie kleur! Ik heb laatst mijn eerste aankoop gedaan bij Bobbi brown en ben helemaal om, dus ben zeker nog benieuwd naar de lippenstiften!

  -x- Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 23. De kleur is prachtig en staat je zo elegant (what's in a name!?) en mooi! Looove it.

  BeantwoordenVerwijderen