Chanel Hydra Beauty Nutrition Crème

Op sommige producten kun je enorm besparen wat betreft beauty, maar er zijn ook producten waarbij ik het van belang vind om er in te investeren. Zo gebruikte ik tot jaren geleden een budget crème, maar sinds ik ben overgestapt op een duurdere variant merk ik absoluut verschil. Hiervoor gebruikte ik die van Benefit met heel veel plezier, maar aangezien die de bodem begon te zien besloot ik een nieuwe aan te schaffen; dit keer de Hydra Beauty Nutrition van Chanel.

Ik vind alleen de vormgeving van deze crème al prachtig, net als de andere producten van Chanel. De combinatie van wit en zwart is erg chique en straalt wat mij betreft ook zeker luxe uit. Dat mag uiteraard ook voor de prijs die je er voor betaald!

Daarnaast is het ook een potje welke handig is in het gebruik. Doordat hij vierkant is neemt hij weinig ruimte in beslag mocht je hem meenemen en is er tevens minder gevaar op het open knappen van je crème. Met een tube is de kans hierop tenslotte veel groter.
En naast een handige verpakking is het wat mij betreft ook wel zo aangenaam als het product ook doet wat hij hoort te doen. Wat ik verwacht van een goede crème is dat hij mijn huid hydrateerd en tevens snel intrekt. Als hij dit niet doet is het zonde van mijn geld en huid, want daar doet hij dan tenslotte niks voor.

Toen ik dit product voor de eerste keer gebruikte merkte ik echter al dat hij absoluut aan deze verwachtingen voldeed; gelukkig! Het was toch een flinke uitgave voor een product waar je op het eerste gezicht niets van terug ziet. Een mooie blush zie je namelijk, maar aan je dagcrème kan je de prijs niet afleiden.

Op den duur zie je echter wel verschil. Sinds ik ben overgestapt op deze crème ziet mijn huid er zo goed uit. Mijn huid was tot kort hiervoor vrij droog rondom mijn neus, wat met name komt door het ruwe weer, maar dat is nu volkomen verholpen.
Ik gebruik deze crème iedere avond na het verwijderen van mijn make-up, en sinds ik dit doe merk ik ook dat mijn huid droog aanvoelt als ik het eens niet doe. Een groot verschil met toen ik nog geen crème gebruikte, want toen merkte ik hier weinig van.

Mijn make-up ziet er in ieder geval zoveel mooier uit door het dagelijks gebruiken van deze crème. Het mag dan even een uitgave zijn geweest voor een potje crème; voor mij is het een fantastische investering.

Chanel Hydra Beauty Nutrition Crème - €56.90

14 opmerkingen

 1. Gelukkig is het voor jou een goede investering, ik houd zelf van natuurlijke verzorging!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi en luxe! Als hij zo fijn werkt is het de investering waard :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg duur, maar ik vind het zoooo de moeite waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn product! Tenminste zo klinkt die wel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt fijn maar duur, ik vind het sowieso niet prettig als mijn huid verslaafd raakt aan iets en het droog aanvoelt als ik het niet gebruik. Dus ik denk dat ik deze pas haha :')

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is niet zo dat het verslaafd raakt. Het is zo dat je heel goed merkt wat je normaal gesproken als normaal aan voelde nu als droog aanvoelt. Omdat je gewend raakt aan een betere huid! (:

   Verwijderen
 6. Inderdaad een fijn product! Ik heb uit deze lijn ook de CC-cream, iedere euro dubbel en dwars waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. lijkt mij een goed product
  en lijkt ook heel goed voor je huid
  wel een beetje prijzig

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jeee.. wat een product zeg. Dit gaat me geld kosten, haha. Mooie review ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt als een fijne product, ik ben er nieuwsgierig naar :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt goed, maar wel een dure crème! Ik ben nu vooral benieuwd naar de ingrediënten, want die vind ik ook belangrijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Best een flink bedrag, maar als hij echt goed voor je is.. is hij toch elke cent waard, vind ik! :)

  BeantwoordenVerwijderen