Christian Louboutin Nail Colour Very Prive

In 2014 kreeg ik met sinterklaas een prachtige nagellak van Christian Louboutin in de signature kleur Rouge Louboutin en sindsdien ben ik verkocht. Ik draag deze kleur nog steeds regelmatig en begin al bang te worden dat hij een keer op gaat raken. Het is een hele lastige kleur om aan te komen, hij is nagenoeg altijd wereldwijd uitverkocht, maar er zijn gelukkig ook een boel andere kleuren die wél wat vaker in stock zijn. Zo kocht ik in Harrods het kleurtje ''Very Prive''. Net een stukje donkerder als Rouge Louboutin en daarmee een nieuwe favoriet!

Klein zijn de nagellakjes van Christian Louboutin absoluut niet en ze passen dan ook niet in een nagellakrek of in een helmer kastje naast de rest van mijn nagellakjes. Ze hebben echt een aparte plek nodig, al verdienen ze dat natuurlijk ook. Deze zijn tenslotte ook zonde om in een kastje te laten verstoffen, vind ik zelf althans.
Rouge Louboutin is nog een stukje groter als Very Prive als het gaat om het kwastje, maar ook deze heeft een flinke punt. Het zijn absoluut lakjes die je uit de buurt van kinderen moet houden, want ondanks dat ze heel mooi zijn -zijn ze ook erg gevaarlijk.

Ik heb ze zelf ter decoratie in mijn kast staan en zo kan ik ze er tevens gemakkelijk bij pakken als ik er eentje wil gebruiken. Very Prive is mijn tweede en nieuwste aanwinst en scheelt niet onwijs veel met Rouge Louboutin als je het zo ziet op de foto's.

In werkelijkheid is hij echter nog een stukje donkerder en neigt hij meer naar Bordeaux toe. Ik gebruik twee laagjes van dit nagellakje voor een perfecte dekking en hiermee blijft hij er ruim een week op zitten. In die week chipt hij wel lichtjes, maar niet zo dat ik mij er aan irriteer en hem er persé af moet halen.

Naast dat hij onwijs lang blijft zitten is de droogtijd ook niet noemenswaardig. Hij droogt binnen een mum van tijd, zelfs na het tweede laagje. Ik ben blij met mijn tweede Louboutin lakje en zal er zeker nog meer gaan aanschaffen! Dit is tot nu toe namelijk het enige merk waarbij de lakjes lang blijven zitten. Ik vind de kwaliteit werkelijk fantastisch en kan het iedereen aanraden er eens een lakje van aan te schaffen mocht je het budget hebben.

Christian Louboutin Nail Colour Very Prive - €45.00

11 opmerkingen

 1. Ik ben verslaafd aan nagellak, maar ik vind €45 echt véél te veel geld voor een nagellakje. Het flesje is mooi om te zien en zou ik dan misschien ook niet wegstoppen in mijn kast bij de andere nagellakken haha :) Wel goed dat ie lang blijft zitten, maar dat mag dan ook wel voor die prijs :)
  Liefs,
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een mooie kleur, maar persoonlijk vind ik de prijs niet echt te doen en het is een flesje die heel moeilijk in mijn kast

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, het lakje ziet er alleen al prachtig uit! Helaas wel redelijk prijzig.. Maar wel een mooi kleurtje en fijn dat 'ie lang blijft zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow die prijs, dat gaat me wel echt te ver haha! Mag ook wel een goede nagellak zijn zo ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben gek op klassiek rood, maar dit zou ik er nooit aan uitgeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie, classy kleur! De houdbaarheid klinkt ook wel erg goed, hoewel ik vind dat dat ook wel mag met zo'n prijskaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze blijft prachtig!! Duur lakje tho.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zoo lijkt net een wapen die punt haha, mooi rood kleurtje !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bijzondere verpakking zeg! Maar wel een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige kleur! Ik houd van rode nagellak.

  BeantwoordenVerwijderen