De beste koopjes shop je online!

Koopjes jagen is leuk, maar soms kan urenlang tussen de sale rekken speuren naar dat ene perfecte item ook de nodige frustraties met zich meebrengen. Ga daarom liever online op zoek naar de beste fashiondeals! Lees hier hoe jij tijdens het online shoppen binnen no-time de beste koopjes op de kop tikt.

Maak een lijstje
Tijdens het online shoppen klik je van site naar site, van pagina naar pagina en voor je het weet ben je een paar uur verder zonder iets leuks gevonden te hebben. Zonde van de tijd! Maak daarom liever van tevoren een wishlist van items die je graag wilt scoren. Wil je een nieuwe winterjas, mooie party dress of een nieuwe outfit voor je smartphone? Zoek daarnaast naar leuke webshops en handige sale apps, zoals bijvoorbeeld ShopVIP, om je items te scoren. Door dit in kaart te brengen weet je precies waar je zoeken moet,  waardoor je veel tijd bespaart en binnen de kortste keren de leukste koopjes scoort.

Filter op functie
Heb je een mooi overzicht van webshops, apps en items die je wilt scoren? Ga dan na welke producteigenschappen de items op je wishlist moeten hebben. De meeste apps en webshops beschikken over handige filters, waardoor je niet eindeloos alle pagina’s hoeft door te scrollen. Wanneer je dus op zoek gaat naar een nieuw Sony Xperia Z hoesje moet je je bijvoorbeeld eerst bedenken welke kleur je wenst, in welke prijsklasse je zoekt en van welk materiaal de hoes gemaakt moet zijn. Door vervolgens op dit soort eigenschappen te filteren, heb je binnen no-time het perfecte item gevonden!

Yellow bag
Bij het scoren van de beste koopjes, is het belangrijk om het juiste moment af te wachten. Wanneer je te vroeg koopt heb je kans dat het product er even later met flinke korting op staat, maar wacht je te lang dan heb je weer kans dat je maat er niet meer tussen zit. Gelukkig bestaat hiervoor een handig hulpmiddeltje in de vorm van de handige app Yellow bag. In deze app sla je alle leuke items op, die je tijdens het online winkelen tegenkomt, maar die je nog net wat te duur vindt. Wanneer één van deze items in prijs daalt, geeft de app je direct een seintje. Hierdoor weet je dus precies wanneer je je slag moet slaan!

Vast bedrag 
Spreek voordat je begint met koopjes jagen een budget af met jezelf. Tijdens het koopjes jagen heb je namelijk continu het gevoel geld te besparen, maar al die koopjes bij elkaar kunnen alsnog behoorlijk in de kosten lopen! Vind je het lastig om je aan een budget te houden? Zet dan enkel het bedrag dat je uit wilt geven op je betaalrekening en stort de rest zo lang op je spaarrekening. Twijfel je erg over een paar items? Kies er dan voor om achteraf te betalen, zodat je het thuis op je gemak kunt bekijken en alles wat niet naar wens is weer terug kan sturen.

Volg deze tips en je hebt binnen no-time de leukste fashiondeals te pakken! Weet jij al waarnaar je op zoek gaat?