GIVEAWAY: Marie Kondo - Spark Joy

Marie Kondo is inmiddels héél erg bekend geworden als het gaat om opruimen. Haar eerste boek opgeruimd! werd wereldwijd 4 miljoen keer verkocht, en eind januari ligt haar tweede boek in Nederland in de winkels; Spark Joy. Ik ontving een exemplaar voor mijn blog om te recenseren, maar in plaats daarvan heb ik er een voor jullie veel leuker idee mee; ik geef één exemplaar weg aan één van mijn volgers. Wil jij dus kans maken het boek binnen te hebben voordat hij in de winkels ligt? Dan heb je daar vandaag de kans voor!


Wat je moet doen om deel te nemen aan deze winactie?

Verplichte stappen (wordt gecontroleerd):
- Volg mij via Bloglovin en like dit bericht.

- Laat indien je geen google account hebt een geldig e-mailadres achter!

Extra stappen voor meer kans:

+1 Like de Facebookpagina van Elegantic. 
+1 Volg mij via Instagram.


Op maandag 18 januari 2016 neem ik contact op met de winnaar van dit exemplaar van Spark Joy door Marie Kondo.

16 opmerkingen

 1. Wat leuk! Ik vind de methodes wel leuk dus ik ben wel benieuwd naar het boek! Ik doe mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een perfect boek voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik ergens moeite mee heb, dan is het wel opruimen. ;) Bepaalde dingen lukken heel goed, maar andere dingetjes blijven toch vaak slingeren, omdat ze geen vaste plek hebben. Ik doe dan ook heel graag mee.
  Ik heb alle stappen gedaan. (Instagram @paramara1982, FB Tamara Mara Großmaul.) paramara1982 [at] gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O hier had m'n zus het blijkbaar over, ik ken(de) haar niet, maar bij m'n zus is het echt een religie geworden. Superleuke actie! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. IK ben van het opruimen en zeggen dit hou ik netjes en dan precies 2 dagen later is het dezelfde bende als 2 dagen daarvoor haha. Lijkt me wel leuk om dit boek te winnen! Ik doe een gokje. Ik volg je al op insta en Facebook --> InspiiredbylifeNL en Inspiiredbylife. Ik heb je bericht geliked en ik volgde je natuurlijk al via bloglovin! Mijn email is Manonboerakker@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke actie.
  Ik ben benieuwd naar dit boek.
  Volg je via Bloglovin & Facebook.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke actie! Ik doe graag mee (:
  Ik heb ook alle extra kansen gedaan.
  Liefs, Jolijn
  Jolijndoelman@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt me heel leuk, ik doe graag mee (annagesgracefully@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit klinkt wel als een boek dat ik kan gebruiken haha, dus ik doe zeker mee met de winactie! :) Ik volgde je al op Bloglovin' en Instagram en had je Facebook pagina ook al geliked en heb nu ook het artikel gesaved op Bloglovin'. Mijn mail is beautiliciousworld@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik doe ook heel graag mee, dit boek wil ik al zo lang! :D Ik volg je op bloglovin en ook op instagram :) x
  ik zet mijn e-mailadres er even bij: ayladebleser@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ooh ik ben al zo lang benieuwd naar dit boek! Ik heb alles gedaan wat je moest doen, én ik volg je op instagram X
  (mijn e-mail adres is elevenroses.info@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wil graag deze "masterclass in de kunst van het opruimen" volgen. Met andere woorden zou dit boek graag willen winnen zodat ik kan gaan lezen.
  Liker ia Facebook en volg natuurlijk op Bologlovin' en heb artikel een hartje (like) gegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Opruimen dat is horror voor mij. Elk weekend hetzelfde drama:ik wil opruimen maar weet niet waarmee en waar. De drempel is te hoog. Help! :(

  Ik heb ook alle extra-stappen gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen