January Empties - Products I Have Used Up

Het is al weer een tijdje geleden dat ik voor het laatst een artikel heb gemaakt over mijn opgemaakte producten. Ik bewaar ze eigenlijk niet als het er op aan komt, maar nu ik mijn producten wil gaan opmaken voordat ik nieuwe aanschaf leek het mij toch leuk om weer een reeks met "opgemaakt" artikelen te starten. De opgemaakte producten van januari deel ik daarom vandaag, samen met mijn uiteindelijke mening. 

Nivea Shampoo; Het eerste product wat ik op heb gemaakt is een shampoo van Nivea. Een prima product waar ik nog een fles van staan die ik ook met plezier zal gebruiken.

Hema cosmetic brush cleaner; Dit product heb ik al een paar jaar in huis, maar een tijdje geleden kwam ik hem pas weer tegen. Er zat nog een klein laagje in waar ik mijn kwasten voor het laatst mee heb schoongemaakt. Een prima product, maar het opnieuw kopen zou ik niet snel doen. 

Lush shower jelly sweetie pie; Deze shower jelly gebruikte ik vooral afgelopen zomer veel, want daarvoor is de geur echt perfect. Hij is heerlijk zoet en maakt mijn huid goed schoon. 

Lush shower jelly snowman; Snowman shower jelly vind ik echter nog een stukje fijner. Deze had ik vorig jaar ook, en als het geen jelly was zou ik hem zeker nog eens opnieuw kopen. Ik merk echter dat ik een jelly toch wat minder makkelijk vind werken. 

Lush ocean salt facial cleanser; Over dit product ben ik al jaren enthousiast, ik weet dan ook niet meer hoeveel cleansers ik al heb gehad van deze variant. Een nieuwe pot is in ieder geval al weer aangebroken!

Philosophy cinnamon buns shower gel; Een heerlijke shower gel die ook al een tijdje stond, maar waar nog maar de helft in zat. Ik had hem al meegenomen naar London en vervolgens thuis opgemaakt. Ik vond hem heerlijk en wil graag nog eens een andere van Philisophy proberen! 

Yves Rocher pear & caramel shower gel; Ook deze pear & caramel douchegel van Yves Rocher vond ik heerlijk. Ik heb er nog een tweede van waar ik nu ook mee bezig ben. Niet alleen de geur is fantastisch, hij maakt ook mijn huid ongelofelijk zacht. 

Soap & Glory off your face make up remover wipes; Deze doekjes heb ik gehaald toen ik tijdens mijn vakantie in London mijn make-up remover was vergeten. Ik heb ze daar al met plezier gebruikt, en ook thuis na mijn vakantie. Ze ruiken heerlijk naar perzik en verwijderen mijn make-up eenvoudig. 

" Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt? 


12 opmerkingen

 1. Wat een heerlijke spullen heb je! Lush en Philosophy. Ik houd eigenlijk niet bij wat ik opmaak ..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het altijd leuk om te zien wat mensen opmaken! Ik ben benieuwd naar die shower jelly's, vooral naar de geur snowman! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben DOL op opgemaakt artikels, dus ik vind het zeer leuk dat je ze deze keer nog eens deelt! :-)
  Toevallig heb ik vandaag ook mijn opgemaakt artikel gepost!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou tegenwoordig mijn opgemaakte producten niet meer bij haha. Het lag alleen maar in de weg. Die Yves Rocher shower gel lijkt me wel heel lekker ruiken, maar dat was volgens mij een LE.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Snowman van Lush vind ik echt heerlijk ruiken, maar door z'n vorm is hij misschien een beetje onhandig. De gewone jelly's van Lush vind ik wel prima werken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Persoonlijk vind ik deze vormpjes gemakkelijker als de gewone jellys. Die vallen bij mij namelijk heel snel uit elkaar.

   Verwijderen
 6. Ohh die Cinnamon Buns van Philosophy lijkt me zoooo lekker ruiken.. Ik heb er zelf eentje met herfstgeur nu.. Die is ook goddelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. je hebt veel opgemaakt wat een mooie producten zitten er tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh die brush cleanser heb ik thuis ook al heel lang liggen. Gebruik liever babyshampoo om mijn kwasten schoon te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een fijne producten, en super leuk inderdaad dat je dit weer gaat delen. Ik ben ook dol op opgemaakt artikelen en ben nu al nieuwsgierig naar die van volgende maand...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Cinnamon buns is een heerlijke geur! Ik gooi mijn producten eigenlijk altijd meteen weg, scheelt weer zooi in huis, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk om te zien. De producten van Lush en Philosophy lijken me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen