Kitoko Oil Treatment

Als ik naar de kapper ga is het vaak zo dat ik niet alleen naar huis ga met gezond haar, maar ook met een nieuw product. Zo ging ik laatst namelijk weer eens naar een nieuwe kapper waar ze een product van Kitoko gebruikten in mijn haar; de Oil Treatment. Olieën vind ik altijd al een succes voor mijn pluizende krullen, en al helemaal als ze een prettige geur hebben. Zo gebruikte ik voorheen die van Label M maar werd ik nu des te nieuwsgieriger naar deze van voor mij een onbekend merk; Kitoko.

Na wat rond te hebben gekeken heb ik wat informatie gevonden over het merk. Kitoki is een luxe range van effectieve producten voor salon en thuisbehandelingen. De producten zijn elk geïnspireerd op de rijke en natuurlijke bronnen van Afrika.

De natuurlijke plantenextracten in Kitoko zijn specifiek geselecteerd door het laboratorium vanwege de verjongende en herstellende eigenschappen en ze staan garand voor gezond en mooi haar. Iedere lijn maakt gebruik van zijn unieke combinatie en zorgt zo voor een maximale effectiviteit op het gewenste specifieke niveau. De producten zijn allemaal 100% vrij van sulfaten, parabenen, wax en minerale oliën.

Ook leuk; de naam van Kitoko betekend 'mooi' en is afkomstig uit het Lingala, een taal die wordt gesproken in Centraal West Afrika. Dit is de basis van de filosofie voor de gehele Kitoko Advanced Hair Therapy lijn.
Ik had het product natuurlijk al gebruikt bij de kapper en ik wist al wat ik er van vond, maar toch is het soms zo dat als je het vaker gebruikt je er minder enthousiast over bent. Bij deze Oil Treatment was dat echter absoluut niet het geval.

Als ik de Kitoko olie gebruik ziet mijn haar er veel minder pluizend uit en ruikt het tevens onwijs lekker. Het is geschikt voor alle haartypes, dus niet alleen voor krullend haar. Slechts één pompje is genoeg voor mijn gehele haar om te zorgen dat het er én gezond uitziet, én onwijs lekker ruikt.

Ik ben heel erg blij met dit product en ben nu heel erg benieuwd naar andere producten van het merk. Voor nu gebruik ik enkel deze olie met de heerlijke geur van een mix van noten en vanille. Wat mij betreft een absolute aanrader!

Kitoko Oil Treatment - €20.00

13 opmerkingen

 1. Voor mijn haar is dit eigenlijk niet nodig, maar ik kan me voorstellen dat het een lekker product is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou echt van oliën! Kan je deze enkel bij de kapper kopen of ook ergens anders? x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat klinkt als een heel fijn product! Mijn haar kan ook altijd heel erg pluizen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken dit merk niet. Ik wil nooit teveel in me haar stoppen want bij alles wat ik erin doe word het alleen maar vetter

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh ik wordt helemaal benieuwd nu! Klinkt echt als een super goed product!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat fijn dat het zo goed bevalt! Ik weet niet waarom, maar ik hou niet echt van olie. Ben dan altijd bang dat het toch net iets te vettig wordt. Daarom gebruik ik meestal serums, voornamelijk biosilk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee absoluut niet. Olie is juist onwijs gezond voor je haren, en zolang je niet te veel gebruikt ziet het er absoluut niet vet uit.

   Verwijderen
 7. mmmm dit kende ik nog niet
  klinkt wel goed eigenlijk

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ken dit merk niet, maar het klinkt als een fijne haarolie :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. klinkt goed! fijn dat het je zo bevalt. ik ben erg benieuwd naar de geur <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn haar kan altijd wel een boost gebruiken, dit lijkt me dus een heel fijn product! Ik houd zo van haarproducten die lekker ruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Waar kan je de olie bestellen aub mvg

  BeantwoordenVerwijderen