LUSH Karma Bubble Bar

De laatste keer dat ik in bad ging in 2015 was met de Karma Bubble Bar van LUSH. Een vrij grote bubble bar die je eigenlijk in meerdere keren kunt gebruiken, maar ik koos er voor hem te gebruiken voor slechts één bad. Een bad waar ik onwijs van heb genoten door de heerlijke geur en de grote hoeveelheid schuim die dit product produceerde. Even was ik dan ook bang dat dit een product uit de kerstcollectie was die ik niet weer zou kunnen bestellen, maar aangezien dat niet het geval was wil ik mijn ervaring graag met jullie delen. Veel producten vind ik fijn voor één keer maar dit is absoluut een nieuwe favoriet geworden.

Karma Bubble Bar ziet er allereerst erg bijzonder en leuk uit. Het is een kleine, paarse piramide die past binnenin de palm van je hand. De piramide is onderbroken door een oranje laagje en is gesierd met een zilveren bovenkant. Ik moet zeggen dat hij er op de website van LUSH net even wat anders uit zag, maar ook zoals hij in het echt binnenkwam vind ik hem er bijzonder leuk uitzien.

Naast dat ik hem er erg leuk uit vind zien, dat is namelijk niet het belangrijkste, vind ik hem ook heel erg prettig in het bad. Karma Bubble Bar is een hele ontspannende geur met zoete sinaasappel, patchouli, lavendel en pijnboom. Een interessante combinatie voor een rustig avondje.

In combinatie met de grote hoeveelheid schuim die deze bruisbal produceert zorgde het voor een enorm prettig bad. Het paarse badwater paste goed bij de lavendel die in het product terug te ruiken is. Ik kan niets negatiefs over dit product bedenken en ga er zeker nog vaker gebruik van maken. Bij mijn volgende bestelling bestel ik ook een nieuwe Karma bubble bar!

LUSH Karma Bubble Bar - €6.95

10 opmerkingen

 1. Ziet er goed uit. Had graag een foto van de bruisbal in bad gezien!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze recent ook opgemaakt. Mijn water was erg mooi blauw geworden

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er prachtig uit, ik ga er zeker eens naar kijken wanneer ik naar Lush ga!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben er nu wel nieuwsgierig naar geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi die naam en uitstraling, erg leuk! Ik heb helaas geen bad dus ik kan er niets mee :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke bruisbal! En de geur moet echt geweldig zijn. Je foto's zijn trouwens ook echt mooi. X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er super leuk uit, klinkt dat nog eens erg fijn :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen