LUSH Pink Flamingo Bubble Bar

De flamingo hype, ik heb er nooit zoveel van gesnapt. Dat geldt evenals voor de ananasjes, snorren en zo kan ik nog eventjes doorgaan. Toen LUSH met een Flamingo bubble bar op de markt kwam was ik echter wel enthousiast. Niet zozeer om het feit dat het een flamingo vormig badproduct is, maar vooral om de knalroze kleur en de overheerlijke geur. Perfect voor straks in de zomer, maar ook voor nu al érg lekker.

De Pink Flamingo bubble bar is niet een bubble bar die je in één keer in je bad hoort te gooien, al is dat wel wat ik er uiteindelijk mee heb gedaan. Omdat hij aan een stokje zit kun je hem eenvoudig door je bad heen zwieren tot je de hoeveelheid schuim hebt behaald die jij prettig vindt.

Ik heb ervaren dat het eventjes duurt op deze manier en het veel makkelijker is hem gewoon onder de kraan te houden. Zo gaat hij wel minder lang mee, op een andere manier kun je er langer mee doen, maar als je hem meteen in de helft breekt kun je ook dit deel apart houden om er als nog meerdere keren van te genieten.

En er van genieten heb ik ook absoluut gedaan. Pink Flamingo zorgt voor een lichtroze kleur in je bad, in combinatie met een heleboel schuim. Deze bubble bar heeft een zoete, maar toch kruidige geur waardoor ik hem ontzettend lekker vind voor een avondbad.

Pink Flamingo is voor mij een heel verfrissend LUSH product. Ik zou hem absoluut opnieuw kopen als hij niet zo prijzig was, want voor dit product betaal je bijna een tientje. En voor dat geld kan ik ook twee grotere LUSH bruisballen aanschaffen.

LUSH Pink Flamingo Bubble Bar - €9.95

18 opmerkingen

 1. Ik vind deze er zo leuk uit zien, maar die prijs blijft me tegen houden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze is inderdaad vrij prijzig. Gelukkig hebben ze ook goedkopere items!

   Verwijderen
 2. Aaah ik ben zo dol op Lush! Maar inderdaad altijd wel prijzig, desondanks zou ik deze wel graag willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De meeste producten van Lush zien er gewoon om op te vreten uit, maar toch heb ik er nog geen een uitgeprobeerd. Prijzig product is dit maar voor een keertje wel heel lekker lijkt mij :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de flamingo's en ananasjes eigenlijk best wel leuk! Ga er dan niet m'n hele huis mee volstoppen, maar vind het wel schattig. Lush is zo fijn, dit klinkt weer heel goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor dit soort dingen vind ik ze ook leuk hoor! Maar truitjes etc. Ermee versieren hoeft van mij niet.

   Verwijderen
 5. Ik vind het er zo leuk uitzien! Klinkt alvast heerlijk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hou wel van deze producten op stukjes van Lush. Ik heb nog een sterretje uit de kerstcollectie liggen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb hem ook, maar nog niet gebruikt! :D Ik ben heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat is die leuk! Ik ben benieuwd hoe die in bad is!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kreeg vanmiddag een melding dat dit bericht op Bloglovin' stond en ik dacht; als ik uit stage ben moet ik dit lezen. Ben altijd al nieuwsgierig geweest naar deze producten van Lush. Wat een leuk vormpje ook zo'n flamingo, gelukkig heb je genoten van het product :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Veel succes met je stage nog overigens.

   Verwijderen
 10. Die flamingo ziet er toch super schattig uit haha! Ik zou de geur wel willen ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze ziet er echt zooo schattig uit! Jammer genoeg hebben wij alleen geen bad :;(

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hij is zo cute! Maar wel prijzig ja.. erg jammer.

  BeantwoordenVerwijderen