My Favourite Daniel Wellington Straps + Discount Code

Ik schreef eind vorig jaar al over mijn nieuwe Daniel Wellington horloge, welke ik nog steeds met veel plezier draag, maar om hem ook leuk te houden ben ik er een liefhebber van regelmatig van bandje te kunnen wisselen. Ik heb nu een zilveren en een rosé-gouden klokje, en tevens drie verschillende bandjes. Zo heb ik een rood-wit-blauwe, een bruine en een zwarte, maar zijn er nog veel meer mooie bandjes die ik graag aan mijn collectie toe zou voegen. Deze deel ik bij deze vandaag met jullie!


1. Wristband Classic Cambridge; Ik heb al een bandje met blauw, wit, rood, wit, blauw; maar ook deze vind ik ontzettend leuk. Mooi voor straks in de lente en zomer, daar zijn deze stoffen bandjes ook erg geschikt voor.

2. Wristband Classic St Mawes; Deze is net een stukje warmer van kleur als het bandje wat ik nu bij mijn Classic Bristol horloge heb. Heel erg mooi qua kleur en ik vind over het algemeen de leren bandjes ook het fijnste om te dragen.

3. Wristband Classic Southampton; Een bandje met een roze streepje kan ook niet ontbreken. Ik twijfelde destijds al om de rood-wit-blauwe of deze te moeten nemen, maar heb destijds toch voor het andere bandje gekozen. Deze wil ik nog wel graag eens toevoegen aan mijn collectie!

4. Wristband Classic Glasgow; En tot slot een wat saaier, maar toch elegant en mooi bandje; de Classic Glasgow. Deze heeft wederom drie strepen, blauw met wit afgewisseld. Dit vind ik ook een erg mooi bandje voor straks in de zomer!

Tevens heb ik nog steeds een kortingscode voor jullie waarmee je 15% korting krijgt op je gehele bestelling. Gebruik voor deze korting de code; Elegantic_Christmas. Deze code is hoofdletter gevoelig!

'' Wat is jouw favoriete Daniel Wellington bandje?

16 opmerkingen

 1. Ik vind 2 het leukste bandje! Mooi klassiek horloge :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke variaties kan je maken zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het eerste bandje is mijn favoriet! Heel erg mooi vind ik die. Leuk dat je de bandjes kan verwisselen, is dat makkelijk te doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zelf heb ik een zwart lederen bandje voor mijn Daniel Wellington horloge, maar dat bandje met donkerblauw en wit vind ik ook erg leuk! Misschien dat ik die binnenkort maar ga proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb zelf het Classic St Mawes bandje en vind deze heel mooi en gemakkelijk te combineren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Handig dat het bandje verwisseld kan worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dit echt zo leuk aan Daniel Wellington horloges! Ieder bandje maakt echt zoveel verschil uit. Ik ben nu op zoek naar een stoffen bandje en de derde vind ik heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut. Zo heb je weer een volkomen ander horloge. De roze vind ik ook onwijs leuk, zo'n lieve combinatie!

   Verwijderen
 8. Je kan hiermee echt zo'n leuke variaties maken leuk dit wist ik niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het zo een mooie horloge, ooit wil ik er ook nog wel een hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De horloges van DW vind ik erg mooi. De verschillende kleuren bandjes maakt het nog leuker! Ik zou voor 2,3 of 4 gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er leuk uit, zo kun je lekker matchen!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het Southampton bandje.... dat roze... ik ben verliefd!

  BeantwoordenVerwijderen