My Favourite Winter Nail Polishes

Mijn nagels hebben er de afgelopen tijd aardig saai uit gezien doordat ik druk bezig ben geweest met stage, dan is mijn nagellak er na een paar uurtjes al op diverse plekken af, maar nu ik hier bijna mee klaar ben is het tijd ze weer te voorzien van een mooi kleurtje. Mooie kleurtjes heb ik in mijn collectie natuurlijk genoeg, en daarom deel ik mijn vijf favoriete kleurtjes voor de winter vandaag met jullie.

Rouge Louboutin Very Privé; Een vrij prijzig, maar absoluut prachtig lakje; Louboutin Very Privé. Deze kleur schafte ik aan in London en reviewde ik onlangs al op mijn blog, en nog steeds ben ik er volledig verzot op. De verpakking, maar ook de kleur; ik houd van dit kleurtje.

Dior Palais Royal; Een wat meer budgetvriendelijk lakje, in tegenstelling tot Louboutin, is deze kleur van Dior. Dit is een heel subtiel, lichtbruin kleurtje en is gemakkelijk te combineren met veel outfits.

Chanel Taboo; Dit lakje is al een stukje ouder, maar desalniettemin ook érg mooi en met name uniek. Taboo is een soort kameleon lakje en lijkt met een beetje zon of licht op het kleurtje weer heel anders als wanneer je hem gewoon ziet.

Essie Shall We Chalet?; Een lakje uit één van de laatste Essie collecties, en hoewel hij hier op de foto aardig op het Louboutin lakje lijkt is hij in het echt een stuk feller en de kleur van Louboutin een stuk donkerder. Desondanks is dit wederom een prachtige, rode kleur.

OPI Vampsterdam; En tot slot een lakje -van tot een tijdje geleden mijn favoriete merk- OPI. Dit is de kleur Vampsterdam uit de Holland collectie. Mijn eerste OPI collectie die ik volledig compleet had, inclusief display. Een collectie met fantastische kleuren, waarvan Vampsterdam onwijs geschikt is voor de winter.

'' Wat is jouw top vijf voor deze winter?

14 opmerkingen

 1. Mooie lakjes, ik heb niet echt winter lakes, ik draag ik inde winter van alles, ook wel eens neon:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw zo mooie lakjes, die van Chanel en Dior ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die van Dior en Chanel zijn volgens mij wel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super mooie lakjes zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Stuk voor stuk prachtige lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh my god, Chanel Taboo wil ik. Wat is die móói zeg! Holyamazeballs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind die van dior heel mooi! Lekker nude kleurtje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, allemaal echt héél mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die van Dior ziet er heel mooi uit

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige lakjes
  Vooral die van Dior lijkt me erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. echt een boel fijne lakjes

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen