My First Make Up Geek Eyeshadows

Ik ben dol op oogschaduw, en erg vaak zie je mij dan ook niet zonder. Met verschillende merken heb ik goede ervaringen en tevens sta ik altijd open voor het uitproberen van nieuwe merken; zo ook Makeup Geek. Over deze losse oogschaduws heb ik al veel positiefs gehoord en ook over de prijs valt niet te klagen. In combinatie met een groot Z-palette besloot ik om een aantal kleuren aan te schaffen.

Hoewel ik wel verwachte dat ik tevreden zou zijn over de oogschaduws van Makeup Geek begon ik met zes kleuren. Vijf gewone ''Pressed Eyeshadows'' en één ''Foiled Eyeshadow''. Deze hebben een foiled, metallic finish. Tevens zijn deze een stukje duurder, maar wat mij betreft nog steeds érg betaalbaar.

De kleuren die ik heb gekozen zijn, van links naar rechts; Burlesque, Brown Sugar, Cinderella, Prom Night, Cupcake & Mesmerized. Zes kleuren die zonder daar op te letten ook nog eens onwijs goed bij elkaar passen. Want hoewel ik een duidelijke voorkeur heb voor naturelle tinten had ik niet verwacht dat ze zo goed bij elkaar zouden passen.
De kleuren die ik heb uitgekozen, wederom in dezelfde volgorde op bovenstaande foto zijn -behalve Brown Sugar- allemaal vrij roze. Nu grijp ik vaak naar bruin, maar ook roze tinten vind ik bij mijzelf ontzettend mooi staan. Zeker in combinatie met een lieflijk, roze kleurtje op de lippen. 
Ik had natuurlijk op internet al rondgekeken voor swatches van de kleuren, anders is het namelijk echt niet te doen om op de gok te bestellen, maar toch is het altijd afwachten hoe het bij jezelf wordt. Moet je ze echt gaan opbouwen voor een beetje pigment of zijn ze direct al goed genoeg zonder ze eerst te moeten opbouwen. 

Op deze foto heb ik overigens een iets andere volgorde wat betreft de swatches. Hier zie je van links naar rechts; Burlesque, Prom Night, Brown Sugar, Cupcake, Cinderella en Mesmerized. De laatste kleur is de foiled oogschaduw en deze heeft inderdaad een ander effect. Hij heeft een metallic finish en vooral op je ogen ziet dit er prachtig uit, zeker in combinatie met de andere kleuren.

Van fall-out heb ik ook amper last gehad. Een klein beetje valt wat mij betreft met geen enkele oogschaduw te voorkomen, ik heb er tenminste altijd wel enigzins last van, maar het is absoluut niet in het extreem bij deze kleuren.

Ik ben onwijs positief over de oogschaduws van Makeup Geek en heb gelukkig nog ruimte voor veel meer kleuren in mijn Z-Palette. Jullie kunnen waarschijnlijk snel genoeg weer een review van een aantal kleuren verwachten, want ik wil nog graag een aantal andere kleuren aanschaffen.

Makeup Geek Eyeshadow - €6.60
Makeup Geek Foiled Eyeshadow - €10.60

21 opmerkingen

 1. Ze zijn echt super mooi! Je moet er vast erg blij mee zijn :D Ik ga ze ook binnenkort halen! fijn om te zien dat ze zo bevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleuren heb je uitgezocht. Heb hier al zo veel goeds over gehoord dat ik ze ook wel zou willen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toffe kleuren heb je uitgezocht. Ik ben ook nog aan het twijfelen welke kleuren oogschaduw ik van dit merk zou gaan bestellen..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooierds! Helemaal mijn kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleuren heb je uitgekozen! Vooral Burlesque vind ik prachtig :) Ik heb deze oogschaduws nog nooit geprobeerd, maar ze zien er mooi en fijn uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, die is echt heel rg mooi van kwaliteit. Makeupgeek: ooit heb ik er oogschaduws van in mijn stash :)! (life goals :p)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooie kleuren, ik vind vooral de roze erg mooi! En wat fijn dat er bijna geen fall out is! ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. liefde voor deze oogschaduws ik heb de drie sparklers ook binnen gekregen! binnenkort een look mee maken! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk merk en mooie kleuren hebbje gekozen. De pigmentatie op de swatches ziet er ook erg goed uit. Ik ben wel benieuwd naar dit merk xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb zoveel goeds gehoord over deze oogschaduws! En ik moet zeggen dat ik de swatches ook heel goed vind en de kleuren zijn prachtig! Echt leuk om hier ook eens een keer een review over te lezen, Makeupgeek komt niet zo vaak voorbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie kleuren heb je uitgekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Twee weken geleden heb ik mijn bestelling ontvangen en ik weet gewoon dat ik er meer moet gaan bestellen haha. Je hebt hele mooie pareltjes uitgekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel erg mooie kleurtjes heb je gekozen :D Het pigment van de oogschaduw ziet er ook heel mooi uit :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie kleurtjes! Wat dekken ze goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oehh...mooie kleurtjes heb je uitgekozen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. oh wow ik ben echt aangenaam verrast door het pigment
  ziet er echt wel goed uit
  benieuwd naar de looks die je ermee gaat maken

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben zooo verliefd op de kleuren die je hebt besteld! Die zou ik waarschijnlijk zelf ook bestellen. Burlesque vooral vind ik prachtig. En die pigmentatie, oh man, too die for <3

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat zijn ze mooi! Ze staan al zo lang op mijn wishlist maar ik kom er maar niet aan toe ze te bestellen haha!

  BeantwoordenVerwijderen