My MAC Eyeshadow Collection

Recentelijk deelde ik al mijn MAC lipstick collectie met jullie en ik merkte dat dit onwijs goed werd opgepakt. Door de jaren heen heb ik dan ook heel wat volgers gekregen die dezelfde liefde als ik hebben voor MAC, maar naast de fantastische lipsticks heeft het merk ook hele andere fijne producten. Daarom deel ik vandaag het geen waar ik nog meer van heb als lipsticks; oogschaduws.

De aanschaf van mijn eerste MAC oogschaduw kan ik me nog goed herinneren; het was tijdens mijn vakantie in London van 2013 in warenhuis Harrods. Hier kocht ik de oogschaduw ''Gilt by Association'' welke je op bovenstaande foto als tweede van links op de onderste rij kunt vinden.

Al snel begon ik meer oogschaduws aan te schaffen en inmiddels heb ik een redelijke collectie opgebouwd. Bestaande uit mono's, maar ook uit een boel palettes. Oogschaduws uit de vaste collecties, maar ook een aantal prachtige Limited Editions.

Van links naar rechts zie je op bovenstaande foto;
My Dark Magic, She Who Dares, Rich Core, A Natural Flirt, Amorous Alby, Cinderfella, Pink Sensibilities, Golden Hours, Enchantment, Victorian Plum, Regal Affair, Oblesse Oblige, Gilded Night, Gilt By Association, Everyone's Darling, Plum Dressing, Steamy, Cheer Me On en Amber Lights.
Tot slot ben ik in het bezit van een aantal palettes, al zijn dit er tot op heden niet bijzonder veel. Ik heb de x15 palettes in beide varianten, twee palettes uit de kerstcollectie van 2014, het Cinderella palette en een palette uit de Simpsons collectie van afgelopen jaar.

Als je elke oogschaduw apart telt zit ik momenteel op 70 stuks waarvan ik ze er allemaal regelmatig bij pak. De ene kleur gebruik ik wat vaker als de andere, maar ze zijn stuk voor stuk prachtig en uniek! Het is inmiddels al weer even geleden dat ik voor het laatst een MAC oogschaduw aan heb geschaft, maar ik ben benieuwd wat de volgende zal worden!

22 opmerkingen

 1. Oh ik vind het geweldig op in andere mensen hun stash te kijken. Mooie collectie! Ik heb het warme 15x palet ook btw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw dat is een hoop! Ik ben niet zo'n fan van de oogschaduws, ik heb betere zeg maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een prachtig collectie! Leuk dat je jouw eerste oogschaduw van Mac nog goed kunt herinneren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wauw en wauw!!! Wat een prachtige collectie heb je aan mac eyeshadows.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat veel! ik heb 2 kleine paletten en 1 losse oogschaduw. Hier kan in wel wat inspiratie uithalen want ik wil er nog meer gaan aanschaffen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een enorme collectie! Ik ben als het ware jaloers! =D x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wowwwwww wat een bizar grote collectie!! Jaloeeers!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie collectie heb je bij elkaar verzameld!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat een prachtige oogschaduws!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie collectie. Ik heb nog geen enkele oogschaduw van mac, maar ik zou graag all that glitters willen!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauww, wat heb je een jaloersmakend grote collectie! Echt hele mooie dingen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk dat je je eerste aankoop nog zo goed kunt herinneren! Lijkt me ook echt wel een bijzonder moment :). En wow, wat een mega stash heb je. Jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wooow wat veel! Maar zooo mooi! Geweldig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw wat een hoop oogschaduws van mac!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wow je hebt echt een hele mooie collectie :D Vooral je palettes vind ik erg mooi <3 x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wow ik ben toch nog best wel jaloers, super mooi dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw wat een prachtige oogschaduw colectie van Mac ❤️
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Erg mooie producten heb je van dit merk verzameld!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een mooie collectie! :D xx

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw, prachtig! En veel! Ik ben jaloers... Haha, ik heb niet eens 1 oogschaduw van MAC.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Jeetje wat een grote stash heb je zeg!

  BeantwoordenVerwijderen