NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer

Tijdens de kerstvakantie zat ik voor een aantal dagen met mijn vriend in Engeland, London. Natuurlijk hebben wij hier een boel winkels bezocht, maar desondanks dat heb ik niet enorm veel gekocht. Eén van de items die ik wel heb gekocht is de Radiant Tinted Moisturizer van NARS, want naar hen foundations was ik al een tijdje nieuwsgierig. Ik wilde er ook nog graag een concealer bij aanschaffen die helaas uitverkocht was in volledig London, dus deze zal ongetwijfeld nog volgen en over een tijdje voorbij komen op mijn blog.

Voor nu doe ik het even enkel met de foundation. Ik heb in de winkel gekeken welke het beste bij mijn huidtype past en kwam uit op de Radiant Tinted Moisturizer. Ik heb namelijk geen plamuur effect nodig omdat ik van mijzelf een vrij egale huid heb, maar wat ik wel nodig heb is dat de foundation mijn huid voedt.

Als ik een hele droge, matte foundation gebruik ziet mijn huid er namelijk opeens heel droog uit en benadrukt dit eventuele, kleine velletjes enorm. Dat is jammer, want normaal gesproken zie je hier heel weinig van. De tinted moisturizer van NARS heb ik in de winkel al even kunnen testen om zo te zien dat deze foundation dat niet benadrukt.
Bij een tinted moisturizer is het echter vaak zo dat dekking ver te zoeken is, en een klein beetje dekking is toch wel gewenst. Anders gebruik ik tenslotte wel een gewone dagcrème en geen getinte. NARS doet het gelukkig heel goed met dit product, want naast dat hij mijn huid er gezond en gevoed uit laat zien zorgt hij ook voor een lichte dekking.

Het is geen foundation die je moet gebruiken als je op zoek bent naar een hele opvallende dekking, maar als je van jezelf een mooie huid hebt en puur wilt dat je huid er extra egaal uit ziet is dit een absolute aanrader. Ik gebruik hem in combinatie met mijn Collection 2000 concealer mocht ik toch wat onzuiverheden hebben die ik extra weg wil werken.

Ik heb er een nieuwe favoriet bij, dat kan ik zeker zeggen. Hij geeft mij genoeg dekking, maar is ook voedzaam. Het fijne aan NARS is dat ze van heel licht naar heel donker gaan. Ik gebruik zelf de lichtste kleur en die is voor mij perfect!

NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer - €38.00

7 opmerkingen

 1. Klinkt erg goed en passend bij je huid. Ik ben helemaal nog niet bekend met producten van Nars maar wil er toch eens iets van gaan proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hij klinkt wel goed eigenlijk
  altijd al tevreden geweest van NARS
  benieuwd wel naar hoe hij op de huid toont

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een fijne foundation :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah prachtig! Ik sla ook altijd NARS in als ik in Londen ben, heerlijk.. Ben benieuwd naar een swatch op je gezicht? X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dit zelf ook een hele fijne foundation!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Past dus heel goed bij wat je zocht! Lijkt me een heel fijn product! Nars heeft sowieso wel fijne producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het lijkt me een fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen