Remington Curl Revolution

Het is inmiddels al een ruime tijd geleden dat de Remington Curl Revolution werd gelanceerd, en vanaf dat moment was ik er eigenlijk al nieuwsgierig naar. Ik ben namelijk altijd enthousiast over de haartangen van Remington en had tot nu toe geen enkel product gebruikt waar ik niet tevreden over was. De Curl Revolution is weer een nieuw soort krultang die je haren semi-automatisch belooft te krullen. Dat klinkt onwijs goed en natuurlijk heb ik hem getest!

Ik begin met de vormgeving, want die vind ik werkelijk fantastisch, De Remington Curl Revolution is niet zoals de meeste tangen simpel zwart of antracietgrijs -waar overigens niets mis mee is- maar blush roze. Eén van mijn favoriete kleuren van het moment, en bij deze tang ziet het er ongelofelijk lief uit.

Maar alleen dat leuke uiterlijk is natuurlijk niet genoeg. Ik was onwijs nieuwsgierig of deze tang mij zou bevallen en ik heb hem dan ook meerdere keren geprobeerd, omdat ik hem namelijk niet meteen prettig vond werken.

Wat mij allereerst tegenviel was de tijd om hem op te warmen. Hij belooft in vijftien seconden op te warmen, maar bij mij duurde het toch ruim een minuut voordat hij bij de hoogste stand was. Dat is natuurlijk als nog niet mega lang, maar wel langer als hij beloofd.
Maar ook verder vind ik hem vrij lastig in gebruik. Hij draait je haar er heel moeizaam in en bij mij duurde het ook echt even voordat ik de techniek onder de knie had. Het kost mij heel veel moeite om mijn haren er volledig mee te krullen en je kunt ook niet al te grote plukken gebruiken. Je krijgt dus hele dunne krullen en bij mij vond ik het er niet bepaald mooi uit zien.

Voor mij is de Remington Curl Revolution geen succes, maar ik ben erg benieuwd of jullie er ervaring mee hebben en wat jullie er van vinden! Ik blijf bij mijn andere krultangen van Remington, want die vind ik wel onwijs fijn.

Remington Curl Revolution - €69.99

15 opmerkingen

 1. De vormgeving is mooi maar erg jammer dat deze in praktijk toch niet heel fijn en gemakkelijk werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stijltangen gebruik ik eigenlijk nooit. Een goede krultang vind ik wel een must!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het leek me al niet een heel handig systeem, jammer dus dat het inderdaad niet werkt..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dat hij er eigenlijk ook niet echt handig uitziet! Wel heel fijne review! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat jammer zeg! Hij ziet er wel heel mooi uit maar daar draait het natuurlijk niet om.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhh het is echt een beauty! Jammer dat hij zulke dunne krullen maakt, houd ik ook niet van :( X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vraag mij echt of ik met deze zou kunnen werken

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh dat is jammer zeg! Ik vondh em er wel heel veelbelovend uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook! Juist daardoor dat het nog meer balen is.

   Verwijderen
 9. Jammer dat die niet zo fijn werkt

  BeantwoordenVerwijderen
 10. spijtig dat het niet zo heel eenvoudig werkt
  ik was wel benieuwd

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad heel jammer! Ik had er ook meer van verwacht.

   Verwijderen
 11. Jammer dat hij tegenvalt, ik vind deze krultang wel mooi van design! De beste krultang voor mij is nog steeds de Pearl Wand ook van Remington!
  Liefs,
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 12. jammer dat hij het niet geweldig doet ik heb een set van oge exclusive die krullen blijven zelfs bij mijn haar twee dagen zitten en sinds kort een chi stijltang!

  BeantwoordenVerwijderen