Sally Hansen Miracle Gel

Al sinds jaren geleden ben ik in het bezit van de producten die je nodig hebt voor het zetten van gel nagels. Dat is iets anders als het begrip gel nagels wat we tegenwoordig kennen. De gel nagels die ik kende zijn met een opzetstukje, stevige lijm, meerdere lagen gel etcetera. Heel wat meer werk als de gemakkelijke gel lakjes die we tegenwoordig hebben, maar ook deze vind ik erg leuk. Ik ben al enthousiast over Sensationail, maar ik hoorde ook veel goeds over de Miracle Gel van Sally Hansen. Deze gaat namelijk nog een stap verder; je hebt er geen eens meer een lamp voor nodig.

Hoewel ik eigenlijk weinig producten koop bij het Kruidvat, tegenwoordig helemaal niks meer, was het dit keer een uitzondering. De Sally Hansen lakjes zijn nu namelijk in de aanbieding. Bij aankoop van een lakje krijg je de top coat gratis, en dat maakt het een hele leuke manier om er eens kennis mee te maken.

Zo koos ik voor een heel subtiel lakje in de kleur ''Pinky Promise''. Ik moet zeggen dat ik de kleurkeuze van de Sally Hansen Miracle Gel lakjes niet fantastisch vond, het zijn allemaal vrij simpele kleuren die er niet echt uitspringen, maar dit kleurtje vond ik toch wel erg lief.

Wat ik overigens ook heb gelezen is dat de top coat gerust over een normaal lakje heen kan. Dit heb ik nog niet getest, maar wat ik wel heb getest is de houdbaarheid van de gellak. En dat viel mij onwijs mee. Ik had niet verwacht dat ik er zo enthousiast over zou zijn, maar zowel het kleurtje als de topcoat bevallen mij volledig. Natuurlijk is het met het stickers pellen zo dat mijn nagellak er veel sneller afgaat, door eigen fout natuurlijk -met een pincet is het moeilijk je nagels eens niet te raken- maar het lakje ziet er na een kleine week nog steeds redelijk uit.

Ik ben blij dat ik de lakken een kans heb gegeven en zal zeker in de gaten houden of er nog leuke Miracle Gel kleurtjes bij komen!

Sally Hansen Miracle Gel - €11.99

11 opmerkingen

 1. Ik heb ze ook geprobeerd en ik ben ook fan =D x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben er al heel lang benieuwd naar, misschien toch eens proberen hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lief kleurtje maar ik ga liever voor echt gellak;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze van Sally Hansen blijft bij mij even lang zitten als bijv. sensationail, maar wellicht als je minder doet met je handen dat voor jou echte gellak inderdaad beter blijft zitten.

   Verwijderen
 4. Leuke aanbieding van Kruidvat! Ik vind het effect ook zeer mooi. Misschien ga ik toch maar eens een kijkje nemen bij Kruidvat ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben zelf helemaal weg van deze nagellak. Blijft super lang zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het kleurtje is echt heel tof! Zelf heb ik een andere roze kleur, maar die blijft maar 2 dagen mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze ga ik onthouden, erg leuk!
  xoxo
  Christine van www.thenewpersonalassistant.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. dat roze is echt een super mooi kleurtje

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi kleurtje zeg, persoonlijk hou ik er heel erg van om nagellak op te doen maar het irriteert me teveel, dan zit er weer een krasje in dan weer een deukje en ga zo maar door. Uiteindelijk heb ik het er na 2 dagen af gekrabd ... verschrikkelijk haha

  BeantwoordenVerwijderen