Ted Baker Beauty Products

In London kwam ik er zo onwijs veel filialen van tegen dat ik direct weer moest denken aan de producten van Ted Baker die ik nog graag eens wilde reviewen. De foto's had ik al maanden, maar het artikel was er nog niet van gekomen. En dat terwijl ze inmiddels al bijna op zijn omdat ik ze zo onwijs fijn vind. Want naast dat de vormgeving onwijs leuk is, is ook de kwaliteit ver boven mijn verwachtingen. Ik probeerde een douchegel, een badschuim en een bodybutter en deel mijn ervaringen met jullie.

Vaak is het zo dat als een kledingmerk gaat beginnen met verzorgingsproducten het eigenlijk kwalitatief niet zo fantastisch is. Dat had ik tevens bij de producten van Ted Baker verwacht, maar desondanks dat wilde ik ze graag testen. De verpakkingen zijn tenslotte onwijs leuk.

En wat ben ik blij dat ik ze toch een kans heb gegeven. De douchegel is namelijk al bijna op en ook de body butter begint langzaam aan bodem te gaan zien. Het badschuim gaat wat langzamer, ik gebruik tenslotte ook veel LUSH producten, maar als deze producten op zijn wil ik zeker op zoek gaan naar andere producten van dit merk.

De producten zijn eigenlijk heel simpel van geur, maar daardoor juist zo lekker. Het is wat zoeter als ik gewend ben en normaliter gebruik en daardoor pak ik ze er maar al te graag even bij. Goedkoop ruiken de producten zeker niet en het is niet de standaard cosmetische geur die je bij bepaalde producten ruikt.

Mijn huid voelt niet alleen superzacht aan na het gebruiken, maar ook nog eens gevoed én de geur blijft hangen. Iets wat je bij mij helaas niet zo snel meemaakt, en daardoor is het een des te groter pluspunt als dat wel eens zo is.

Veel negatiefs kan ik niet zeggen over de producten van Ted Baker. Het enigste wat ik kan verzinnen is de verkrijgbaarheid in Nederland, want hier vind je het niet in de drogisterij of parfumerie.


'' Wat is jouw ervaring met de producten van Ted Baker?

8 opmerkingen

 1. De producten zien er erg mooi en fijn uit. Ik heb zelf geen ervaring met Ted Baker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie verpakking. Ik ken Ted Baker helaas niet. Klinkt wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nooit wat geprobeerd van dit merk, maar het ziet er echt leuk uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dat de producten van Ted Baker er zo mooi uitzien :D Het klinkt ook erg goed :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw de verpakking alleen is al prachtig. Ik ben heel erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen