Therme Winter Skincare

Hoewel ik het gevoel heb dat het elk moment warmer kan gaan worden en de zon weer tevoorschijn zal gaan komen is de winter nog maar net begonnen. Temperaturen beginnen sinds kort te zakken en komen steeds dichter bij het vriespunt en ook mijn huid begint hier op te reageren. Van Therme ontving ik een aantal producten die er voor zorgen dat je niet in een winterdip terecht komt, en die heb ik uiteraard geprobeerd.

De drie producten die ik heb ontvangen zijn de Hammam Foaming Shower Gel Mousse, de Marrakesh Dry Oil Spray en de Lavender Bath Oil. Drie totaal verschillende producten met drie hele verschillende lijnen. Natuurlijk heb ik al eerder producten gehad van Therme, bijvoorbeeld uit de Marrakesh lijn, maar deze producten zijn voor mij toch allemaal weer nieuw.

Wat mij allereerst opviel zijn de mooie verpakingen. Ik vind met name de Hammam Shower Gel Mousse erg rustig en winters, maar ook de andere producten zien er heel natuurlijk en aangenaam uit. Tijd om te proberen of ze dit gevoel ook daadwerkelijk tegemoetkomen!

Ik begon met het product waar ik al van had verwacht dat het mijn favoriet zou worden, en dat was het ook absoluut; de Therme Foaming Shower Gel Mousse. Een product wat ik zelf nog niet vaak heb gebruikt, maar waar ik wel veel positieve dingen over hoor. Denk bijvoorbeeld aan de populaire Rituals foaming shower gels, alleen dan verkrijgbaar in de plaatselijke drogist; ideaal toch?

Deze douchegel ruikt allereerst heerlijk. Een rustgevende, warme geur die wat mij betreft onwijs goed bij de winter past. Hij ''foamt'' zoals de naam het al aangeeft ook daadwerkelijk erg goed en mijn huid voelt zoals het hoort bij een douchegel schoon en gevoed.
Door naar het tweede product; de Marrakesh Dry Oil Spray. Deze spray gebruik ik na het douchen als vervanging voor een bodylotion of bodybutter. Doordat hij een spraydop heeft is het heel gemakkelijk te gebruiken en is het tevens een stukje hygiënischer als een bodybutter uit een pot.

De Marrakesh spray zorgt ervoor dat mijn huid ook na het douchen lekker ruikt en gevoed blijft. Vooral voor mijn benen vind ik dit ideaal, want voor mijn armen vind ik het net wat aan de vette kant. De geur is wederom heerlijk rustgevend en warm, ook dit product zou ik absoluut aanraden.

Het laatste product is de Lavender Bath Oil, bedoeld om te zorgen voor een heerlijke, relaxte avond in een warm bad. Zelf ben ik dol op het geregeld nemen van een warm bad, gezien mijn vele LUSH reviews zijn ook jullie hier vast van op de hoogte, maar zo af en toe gebruik ik ook eens iets anders als een bruisbal.

Zo is een badolie perfect voor een bad waar ik wat minder lang in blijf zitten. Nu moet ik toegeven dat ik geen liefhebber ben van Lavendel, het is wel zo dat deze geur er voor zorgt dat je heerlijk ontspant. Mijn huid voelt ook na het badderen ongelofelijk zacht aan en is geen bodybutter of bodylotion meer nodig door de essentiële oliën.

Mijn favoriet van de drie? De Marrakesh Foaming Shower Gel, maar ook de andere twee zal ik absoluut blijven gebruiken. Ik ben met name positief verrast door de lavendel bad olie, want dit is iets wat ik normaal nooit zelf zou hebben aangeschaft. Met deze producten kom je inderdaad de winter goed door!

Therme Foaming Shower Gel Mousse - €7.50
Therme Hammam Dry Oil Spray - €7,25
Therme Lavender Badolie - €7.85

10 opmerkingen

 1. Oh de lavendel badolie lijkt me het fijnst. Ik ben echt gek op lavendel, dus het tegenovergestelde van jou eigenlijk, haha. Maar ik word er zo rustig van en het doet me denken aan vakantie. Fijn dat je erna geen bodylotion meer nodig hebt! Daar ben ik altijd een tikkeltje te lui voor, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De producten klinken me heerlijk in de oren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het klinkt heel erg fijn met name die shower gel Hmm.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De badolie wil ik ook wel eens proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ZO benieuwd naar die shower foam!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Verzorgende producten in deze periode van het jaar zijn heel fijn om meer te gebruiken!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De producten klinken goed! Vooral de Foaming Shower Gel lijkt mij heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeeeh die foaming shower gel lijkt me zooooo goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. O jaaa, showerfoams zijn zo fijn! Ben er zelf ook verzot op omdat het zo lekker snel en makkelijk werkt. Ook is het zacht voor m'n huid! Ik ga snel eens kijken of ik een lekkere geur foam kan vinden bij Therme :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die shower gel lijkt me zo lekker! De anderen klinken ook fijn! Huidjes worden niet zo blij van dit weer.

  BeantwoordenVerwijderen