Tom Ford Noir Pour Femme

Ik denk dat er maar weinig vrouwen zijn die je niet gelukkig kunt maken met een flesje parfum. Zelf ben ik er in ieder geval dol op, al is het lastig voor mij de perfecte geur te vinden. Ik ben geen liefhebber van zoete geuren als Marc Jacobs of de bloemige geuren van Chanel en dat is soms best lastig. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mensen die eens een geurtje voor mij willen kopen. Mijn vriend is het echter érg goed gelukt, want van hem kreeg ik voor kerst de heerlijke geur 'Noir' van Tom Ford.

Tom Ford kende ik natuurlijk al van de make-up en fantastische kleding, maar sinds kort ook van de parfums. Voor kerst kreeg mijn vriend de mannelijke variant van Tom Ford Noir Extreme, en van hem kreeg ik de Tom Fourd Noir Pour Femme.

De geuren lijken ook onwijs op elkaar, ik denk dat negen van de tien mensen ze niet zal onderscheiden. Noir is een geur die je eigenlijk moet durven dragen, want hij is zeker aanwezig. Zelf ben ik altijd een liefhebber van dit soort duistere geuren en kan ik er zo van genieten een geur als deze te dragen.

Maar ik kan het me ook voorstellen dat velen de geur te zwaar zullen vinden en liever voor iets veiligers te kiezen. Met Tom Ford Noir maak je namelijk echt een statement, precies waar ik van houd! De geur opent met bergamot, gember en mandarijn, gevolgd door een hart met roos, jasmijn en oranjebloesem. Het gaat echter al snel over in de eindnoten van vanille, amber, sandelhout en mastiekhars; de zwaardere noten.
De zoete en bloemige noten als roos en mandarijn ruik je ook niet bepaald terug, waar ik persoonlijk geen enkel probleem mee heb. Ik ben namelijk meer een liefhebber van de vanille, sandelhout, mastiekhars en amber. Dit zorgt voor een hele vrouwelijke, maar sterke geur.

Tom Ford Noir is ideaal voor iedereen die zich graag onderscheid van anderen. Aan het eind van de dag ruik je de noten nog subtiel en bij het opspuiten is hij als nog niet zo overheersend. Ik vind hem fantastisch en gebruik hem maar al te graag!

Tom Ford Noir 50 ML - €99.00

11 opmerkingen

 1. Wel een pittige prijs voor de geur. Maar fijn dat je vriend weet waar hij je qua parfum blij mee kan maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit, zelf ben ik erg benieuwd naar de lipsticks van dit merk!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. woehoeee 99 euro wat prijzig zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar het is een onwijs goede en prettige geur. Er is overigens ook nog een 30 ML, die is nog een stukje goedkoper.

   Verwijderen
 4. Wat een chique verpakking! Hij lijkt mij erg lekker, alleen de prijs doet mij twijfelen... XO

  BeantwoordenVerwijderen
 5. woahh prijzig maar klinkt wel onwijs goed liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke review! Ik ben benieuwd geworden naar de geur. Fijn dat je hem zo lekker vind ruiken! Ik hou wel van sterke geuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een dure geur. Dat had ik niet verwacht. Maar hij klinkt wel erg lekker

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wel een sterk prijsje. Hij linkt wel heerlijk en ik ben verliefd op de verpakking!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit klinkt als een geur die ik wel zou kunnen dragen voor een avondje uit

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijke geur maar wel prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen