Vaseline Sugar Coated Limited Edition

Het is zoet, suikerspin-roze en zorgt ervoor dat schrale lippen snel verholpen worden; de nieuwe Vaseline Sugar Coated limited edition. Zeker met de weer schommelingen van nu is het een must een voedende lipbalsem binnen handbereik te hebben; je weet tenslotte maar nooit wanneer je lippen beginnen te barsten. Ik merk dat ik zelf ook voor het eerst in jaren écht dol ben geworden op het gebruik hiervan, en daarom was ik des te enthousiaster over deze limited edition.

Gewone vaseline vind ik namelijk prettig, maar de geur hiervan absoluut niet. Wat mij betreft hoeft een product ook niet eens zozeer een geur te hebben, maar Vaseline ruikt in mijn ogen wat vreemd. Laten we het er op houden dat ik er niet zo enthousiast over ben en daarom altijd liever gebruik maakte van Labello.

Nu deed ik dat als nog niet veel, tot de Colour & Care balsems op mijn deurmat vielen. Deze vond ik des te fijner en sindsdien gebruik ik dagelijks een lippenbalsem voor en na het slapen gaan. Hoog tijd voor een nieuwe balsem was het nog niet, maar het is wat mij betreft altijd welkom.

Dus toen ik het persbericht met het bijbehorende product van Vaseline ontving werd ik meteen nieuwsgierig. In London had ik al gezien dat dit product nieuw was op de markt, maar daar waren ze helaas steeds uitverkocht. Des te leuker is het dan om ze onverwachts in Nederland te treffen.

Wat de Sugar Coated Vaseline nou zoveel prettiger maakt als de gewone variant? De kleur en vooral de geur. Sugar Coated ruikt naar snoepjes en hoewel ik daar normaal niet zo van houd is het in dit geval niet overheersend. Het is heel subtiel en absoluut niet too-much. Ik ben er dol op en gebruik dit product maar al te graag!

Van de roze kleur zie je overigens niet iets terug op je lippen, maar het blikje is wel een stuk leuker om mee te nemen met deze roze details wat mij betreft! Vanaf eind januari ligt dit product in Nederland in de winkels.

Vaseline Sugar Coated Limited Edition - €2.99

13 opmerkingen

 1. Klinkt heel fijn! Ik heb nog behoorlijk veel lipbalsems op voorraad maar deze wil ik zeker een keer testen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik begrijp het volledig! Wat een leuk blikje =D x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt me een heerlijke variant van Vaseline. Het potje en de smaak spreekt mij zeker aan, zou deze zeker willen aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze moet ik zeker gaan halen, ben dol op de geur van snoepjes<3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een goede vaseline !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het lijkt me heerlijk maar ik houd niet van zulke blikjes qua hygiëne!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt erg fijn, vooral door de zoete geur

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Alleen het blikje ziet er al super tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vaseline is zo fijn. Ben heel benieuwd naar deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ken dit product nog niet maar het lijkt me een fijn alternatief voor labello. Nu moet ik zeggen daar ben ik zwaar verslaafd aan haha

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Klinkt als een fijne lippenbalsem, de verpakking ziet er alvast snoeperig uit :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze heb ik ook, echt een musthave. Zeker voor mijn lippen als de temperatuurt begint te dalen buiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oke wauw, alleen de verpakking al vind ik super leuk!
  Ben zelf niet heel erg fan van vaseline, maar naar deze ben ik erg benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen