Waterpik Waterflosser

Het nieuwe flossen doe je niet meer met flosdraad, maar met de Waterpik Waterflosser. Mijn vriend liet mij een tijd geleden een filmpje zien van dit apparaat en wilde het graag testen, waardoor ook mijn interesse gewekt werd. Dit apparaatje belooft namelijk tot twee keer toe effectiever te zijn als het reguliere flosdraad wat ik tot kort voorheen gebruikte. Ik kreeg een mooie kans om dit apparaat grondig uit te testen en heb deze natuurlijk met beide handen aangepakt.
Een gebruiksaanwijzing heeft de Waterflosser eigenlijk niet nodig. Je vult het doorzichtige reservoir gedeeltelijk met water, zet hem er weer in en stopt de stekker in het stopcontact. Het ''aan''knopje aandrukken op zowel het apparaat als het ''borsteltje'' en flossen maar. Bij het flossen heb je keuze uit zes losse opzetstukjes waarvan ze elk een eigen functie hebben, maar persoonlijk blijf ik altijd bij hetzelfde opzetstukje.

Doordat de Waterflosser wel stroom gebruikt produceert hij behoorlijk wat geluid, wat dan ook gelijk het enige nadeel is wat ik heb kunnen bedenken. In de ochtend gebruik ik hem liever niet als ik vroeg mijn bed uit ga, omdat ik er bang voor ben dat ik er iemand mee wakker maak.

Maar verder ben ik onwijs tevreden over dit apparaat. Ik merk definitief dat de Waterflosser mijn tanden heel goed schoonmaakt, en inderdaad beter als met gewoon flosdraad. Daarnaast ziet ook mijn tandvlees er nog een stukje gezonder uit. Doordat je zelf de stand van het water in kunt stellen kun je de ene dag kiezen voor een hardere straal, en de volgende dag voor een zachtere straal. Het water verwijdert het vuil tussen je tanden eenvoudig en in slechts een paar minuten ben je helemaal klaar.

Het klinkt misschien als een kleine investering, maar het is het wat mij betreft zeker waard!

Waterpik Waterflosser - €99.95

15 opmerkingen

 1. Dit apparaat heb ik nooit gekend. Grappig idee. Fijn dat het een beter resultaat heeft dan flosdraad. Alleen de prijs is wel verschillend. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De prijs is inderdaad verschillend, evenals het resultaat. Het kan je gelukkig een hoop tandartsrekeningen besparen, haha.

   Verwijderen
 2. Wauw, ik had hier nog nooit over gehoord! Klinkt fijn =D x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog nooit hiervan eerder gehoord. Ik geloof graag dat dit goed werkt maar dat mag ook wel voor die prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut! Voor mij werkt hij fantastisch. Ik kan hem eigenlijk iedereen aanraden.

   Verwijderen
 4. Oh wat een grappig ding. Echt nog nooit van gehoord dus bedankt voor de review.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier heb ik nog nooit eerder van gehoord maar het lijkt me heel erg handig! Dat zou ik willen proberen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb het al eens eerder gezien, ik zou er super graag ook een willen. Fijn om te lezen dat het ook echt goed bevalt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er oprecht heel erg enthousiast over, net als mijn vriend. Die gebruikt hem tegenwoordig ook dagelijks.

   Verwijderen
 7. Nog nooit van gehoord, maar het lijkt mij heel handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog nooit van gehoord, maar het klinkt als een fijne apparaat :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. O daar heb ik ook wel eens naar zitten kijken, ja! Maar las er ook vrij veel negatieve dingen over, in de zin van: wat doet het nou eigenlijk concreet voor je gebit?! Goed dat jij er zo enthousiast over bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi! Ik vraag me heel erg af of je een jaar na dato nog steeds dit apparaat gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker! Mijn vriend gebruikt hem nog steeds regelmatig :)

   Verwijderen