Anastasia Beverly Hills Cream Contour Palette

Het Anastasia Contour Cream Palette is een product waarover ik heel lang heb lopen twijfelen voordat ik hem daadwerkelijk heb aangeschaft. De poedervariant had ik al een tijdje in mijn bezit, maar over deze cream variant wist ik nog niet helemaal of het mijn kleuren zouden zijn. Het palette is er dan wel in light, voor mij is dat over het algemeen nog lang niet light genoeg. Uiteindelijk heb ik toch de gok gewaagd en deel ik vandaag mijn ervaring!

Het contour cream palette ziet er als volgt uit; drie lichte kleuren bovenin om mee te highlighten en drie donkere kleuren onderin om mee te shapen. Alle drie in de lichtste tinten die Anastasia in haar collectie heeft. Naast deze Light variant is er namelijk ook nog Medium en Dark voor de dames met een donkerdere tint.

In de verpakking vond ik Light er aardig donker uit zien, maar gezien meerdere reviews op het internet die anders lieten blijken besloot ik de gok toch te wagen. In Nederland is hij niet in fysieke winkels te testen waardoor het wat lastiger was.

Nu kwam hij bij Douglas na een tijdje wel in de online shop en belandde hij al gauw in mijn mandje. Inclusief mijn membership korting van tien procent kwam hij uit op ruim vijftig euro en daarvoor had ik hem de volgende dag in huis.
Helaas bleken de reviews van andere -buitenlandse- bloggers toch wat minder realistisch als ik gehoopt had. Hier leken de kleuren zo licht als mijn andere bronzers, de kleuren kwamen hier tevens meer overeen met het poeder palette, maar op mijn witte huid zijn ze toch echt aardig donker.

Nu is dat op zich niet zo'n probleem, ik kan in ieder geval de lichte kleuren gebruiken om mee te werken, maar ik vind het desondanks dat jammer. Het kost zo ontzettend veel moeite om de kleuren mooi in mijn huid over te laten lopen en daarom zou ik hem er niet dagelijks bijpakken. Hier heb ik gewoonweg de tijd niet voor!
Een kleine teleurstelling, al ben ik nog steeds blij met het palette. De kleuren zijn heel erg creamy en blenden gemakkelijk, zeker met een vochtige beautyblender, waardoor ik vooral van de highlighter kleuren kan genieten.

De donkere kleuren zou ik je niet aanraden als je net zo'n witte huid hebt als ik, maar de lichte kleuren zijn zeker toppers. Nu snap ik dat je daar geen vijftig euro voor uit wilt geven, maar met een beetje moeite zijn ook de donkere kleuren te gebruiken. Iets minder gemakkelijk als gehoopt, maar desalniettemin is het een erg fijn palette en kan ik me voorstellen dat als je huidskleur hier naar is je er ontzettend veel gebruik van maakt;ik gebruik de lichte tinten nu al dagelijks en zou dat het liefst ook met de donkerdere kleuren doen.

Anastasia Beverly Hills Cream Contour Palette - €55.00

16 opmerkingen

  1. Ik twijfel nog steeds over of ik deze wil, ik weet niet hoe goed ik hiermee kan werken. Het ziet er wel heel mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar zat ik ook heel lang over te twijfelen. Het werken is echter heel gemakkelijk als de kleuren geschikt voor je zijn.

      Verwijderen
  2. Oh waauw, deze is zo mooi :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, die eerste foto is prachtig. Het palette lijkt me ook super fijn alleen ik denk dat hij voor mij dan ook wat donker is.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hmmm, die donkere kleuren zijn echt wel heel erg donker...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Was ook benieuwd naar dit palette, maar ik heb ook een hele lichte huid dus dit is denk ik niks voor mij!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als je echt een hele lichte huid hebt ben ik er bang voor!

      Verwijderen
  6. Ik ben heel erg benieuwd hoe dit palette is

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De substantie is echt fantastisch, maar de kleuren zijn voor mij helaas te donker.

      Verwijderen
  7. Wat balen van die donkere kleuren! Ik gebruik sowieso nooit creams!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik in eerste instantie ook niet vaak, maar het werkt toch wel ontzettend fijn.

      Verwijderen
  8. Wat een mooi palette. Voor mij zijn de kleuren denk ik wel geschikt!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb dit palette op aliexpress gekocht en hij is echt ideaal! just love it!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat grappig dat ze daar nu ook al een dupe van verkopen! Van nepperds ben ik alleen niet zo'n fan met betrekking tot de ingrediƫnten. Ben wel benieuwd hoe hij werkt!

      Verwijderen