Andrélon Kokos Boost

Tot een tijdje geleden gebruikte ik enkel prijzige shampoos van merken als John Frieda en Toni & Guy. Voor een shampoo van deze merken betaal je al snel een tientje, plus nog eens een tientje voor een bijbehorende conditioner. Wat mij betreft een uitgave die heel wat omlaag gebracht kan worden. In een maand maak ik tenslotte op zijn minst één fles shampoo en conditioner op, en dan scheelt het flink als je steeds een tientje kunt besparen. Zo gebruik ik de laatste tijd gerust weer shampoos van Nivea of Andrélon en mijn haar voelt nog steeds gezond en zacht aan. Toen ik het persbericht over de nieuwe Kokos lijn van Andrélon ontving met daarbij de bijbehorende producten was ik dan ook meteen enthousiast. Eén van mijn favoriete shampoo merken, plus één van mijn favoriete geuren; een uitstekende combinatie.

Hoewel Andrélon wat mij betreft niet de meest unieke verpakkingen heeft, vind ik dat niet zo'n probleem. Natuurlijk ben ik dol op flessen die luxe uitstralen, maar daar betaal je doorgaans ook een stukje meer voor. Voor een budget merk vind ik Andrélon er goed uitzien! De verpakking ziet er vrolijk en zomers uit, en dat is voor mij genoeg.

Toen ik het pakketje losmaakte rook ik meteen al een heerlijke kokosgeur. Niet eens zozeer overheersend, maar zeker verfrissend en aangenaam. De kokoslijn van Andrélon heeft een warme kokosgeur in tegenstelling tot de meeste zoete kokosgeuren die ik gewend ben. Ook wel eens lekker, zeker in de koude periode van nu!

De collectie bestaat uit maar liefst drie producten; een shampoo, conditioner en een olie. Alle drie producten die ik op dagelijkse basis gebruik, dus dat is al een voordeel! Ik vind het namelijk altijd ideaal als ik alle producten van dezelfde lijn kan gebruiken.

Zoals ik gewend ben van Andrélon vind ik dit wederom een prima shampoo en conditioner. Onder de douche vond ik het wat vettig aanvoelen, maar toen het eenmaal aan het opdrogen was voelde het juist heel erg fris en schoon aan. De geur blijft bij mij niet hangen na het douchen, maar daarvoor heb ik gelukkig nog een laatste product!

Op de volume spray heb ik dan ook niet veel aan te merken. Hoewel ik geen extreme volume krijg van het product laat hij mijn haren wel prachtig glanzen en heerlijk ruiken; dat is mij ook al een boel waard. Een klein beetje verschil zie je zeker wel en ik zal deze er ook regelmatig bij blijven pakken!

Een prima lijn met een verfrissende geur; ik vind hem geslaagd!
Shampoo 300 ML; €4.39
Conditioner 300ML; €4.59
Volume Spray; €4.99

14 opmerkingen

 1. Ik ben echt helemaal dol op deze lijn, vind mijn haren zo lekker ruiken hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me best wel lekker! Vind de geurtjes van andrelon altijd wel lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben dol op kokos! En Andrelon is mijn standaard shampoo merk dus ik ben helemaal gelukkig. Snel naar de winkel rennen om deze aan te schaffen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze lijn kende ik nog niet. Ik ben dol op de kokos dus de geur ga ik sowieso geweldig vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben best benieuwd naar de lijn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oehhh...ik ben zo benieuwd naar deze lijn van Andrélon :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zag de producten bij Miss Lipgloss voorbij komen in een video en was al nieuwsgierig naar een review. Ik ga ze misschien toch eens testen. Hoewel ik niet denk dat ze aan Lush Curly Wurly kunnen tippen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker wel haha! Ik ben echt geen fan van Curly Wurly. Zitten die kokos stukjes bij jou niet vast in je haren? Of heb ik te veel krullen haha.

   Verwijderen
 8. oooeh deze lijn klinkt echt super goed

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk, kokosnootgeur! Ik houd ervan. De Kokos Boost zou ik zeker willen proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat lekker! Ik ben een enorme kokosfan deze lijn wil ik proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt een heerlijke geur! Zeker een aanrader.

   Verwijderen
 11. Dit product kon ik nog niet! Maar ik ga hem zeker proberen ik gebruik alleen maar andrelon! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit lijkt me een fijne lijn, ben erg benieuwd naar de geur! ♥ xx Liefs

  BeantwoordenVerwijderen