Artdeco Beauty Meets Fashion by Talbot Runhof


Over bepaalde merken lees ik veel, maar ondanks dat is het niet zo dat ik van al die merken ook daadwerkelijk eens iets heb geprobeerd. Meestal is dat wel het geval, maar soms ook niet; bijvoorbeeld bij Artdeco. Van dit merk had ik tot kort voorheen nog nooit eerder iets geprobeerd, maar de nieuwe collectie met Talbot Runhof maakte hier verandering in. Ik testte een aantal producten en deel mijn ervaring vandaag met jullie!

Het eerste product wat ik heb mogen ontvangen, en tevens mijn favoriet, is de ''Blush Couture''. Dit is een prachtige blush met zowel peach, oranje als roze tinten die samen zorgen voor een fijne combinatie. De kleuren komen al terug in de vormgeving van zowel het doosje als van het product, en ook de bloemetjes zul je nog terug zien komen.

De vormgeving van de blush vind ik dan ook ontzettend gaaf gedaan. De buitenkant met het zilver en de gekleurde, vrolijke bloemen doen mij al verheugen op de zomer. Wanneer je het pareltje dan opent komt er nog iets veel mooiers tevoorschijn.
En dat is de blush zelf. Ik vind hem écht prachtig, een pareltje om in je collectie te hebben. Nu ben ik sowieso een liefhebber van mooie patroontjes en is dat voor mij al genoeg om een product aan te schaffen, de kleuren vind ik ook nog eens prachtig. Doet me een beetje denken aan de nieuwste Chanel blush, maar dan een stukje rustiger.
En dat is voor mij ideaal! Ik kon niet wachten dit product te swatchen toen ik het pakketje binnen kreeg en ben hier dan ook snel mee aan de slag gegaan. De blush kun je als drie verschillende kleuren gebruiken, maar dat vind ik zelf wat minder handig. Daarom gebruik ik hem gewoon als één geheel; en wat is hij dan prachtig. Het is een oudroze kleur die voor zowel de herfst, winter, lente én zomer prachtig is. Mijn favoriet uit de gehele collectie!
Als tweede product probeerde ik de Hydra Lip Booster; een vrij sheer glossje met een oranje ondertoon. In de verpakking lijkt hij uiteraard een stukje donkerder, maar op je lippen zie je daar wat minder van terug. Omdat ik zelf altijd een groot fan ben van goed gepigmenteerde lippen is dit niet helemaal mijn cup of tea, maar ik kan me voorstellen dat dit vooral voor jonge meiden of voor dames die allen houden van een glansje ideaal is!
Het kleurtje ziet er namelijk erg mooi uit. Hij is subtiel, maar met toch genoeg glans en de oranje kleur komt zeker terug. Iets minder heftig als ik verwacht had, maar misschien daardoor nog wel een stukje mooier! Ik denk dat deze ook erg mooi staat als je een wat gebruinde huidskleur hebt.
En tot slot probeerde ik voor jullie een nagellakje uit in kleur nummer 722. Dit is een fuchsia roze kleur, en hoewel ik daar al veel lakjes van heb vind ik dit wederom een aanwinst in mijn collectie. Niet omdat de kleur zo bijzonder is, al is hij wel gewoon érg mooi, maar vooral om de formule van deze nagellak!

Ik hoefde namelijk maar één laagje aan te brengen en daarmee dekte deze lak volledig. Ik verbaasde me daarna over hoe snel het droogde, want ook dit is zo gebeurd. Een minuut heb ik niet eens hoeven wachten voordat ik gewoon verder kon met wat ik aan het doen was. Dan is hij niet helemaal zo droog dat je geen beschadigingen ziet als je ergens tegenaan stoot, maar wel zo droog dat ik bijna alles kan doen!
Ik ben heel erg blij met dit lakje en zal hem vooral in de zomer veel op mijn nagels gaan dragen. Ik ben nu ook heel nieuwsgierig geworden naar de andere nagellakjes van Artdeco, want als die net zo goed zijn heb ik er een nieuw, favoriet merk bij wat betreft nagellak.

Blush Couture Field Of Flowers - €19.95
Hydra Lip Booster Papaya Sorbet - €9.50
Art Couture Nail Lacquer Couture Violet Lady - €8.50

19 opmerkingen

 1. Wat een mooi kleurtje nagellak!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie collectie, vind de kleuren lekker vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie kleur nagellak. vrolijke producten zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, die blush vind ik echt geweldig vormgegeven en de pigmentatie ziet er ook goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een mooie items he! ik heb ze ook van de week binnen gekregen echt onwijs blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad erg mooi! De potloodjes moet ik nog gaan proberen. :)

   Verwijderen
 6. Wat een mooie collectie, vooral de blush vind ik er erg mooi uitzien! Die verpakking alleen al!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De verpakking van de blush is echt heel erg mooi. Leuke producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie collectie. Dat patroontje in de blush wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie lipgloss, die wil ik ook halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat zien deze producten er allemaal mooi uit! Die blush is zeker een pareltje :).
  Xoxo, leoniae

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Waah die blush is mooi zeg, vooral in de zomer is het een beauty.. Die nagellak wil ik ook!! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Geweldige kleur nagellak! De blush en de lipgloss vind ik zelf erg fijn

  BeantwoordenVerwijderen