Beautygloss Eylure Lashes

Hoewel ik geen expert ben in het aanbrengen van nepwimpers vind ik het wel ontzettend mooi. Zo af en toe neem ik wel de moeite ze aan te brengen en dan besef ik direct weer een prachtig effect het geeft, al kost het me altijd aardig wat tijd. Toen ik de video van Beautygloss' Mascha zag over haar samenwerking met Eylure werd ik direct enthousiast, aangezien de wimpers precies zijn wat ik mooi vind. Dat is over het algemeen aardig lastig te vinden, dus laat staan drie modellen naar mijn smaak. Toen ik een aantal dagen geleden naar Etos ging kon ik het dus niet laten ze allemaal mee te nemen, en vandaag deel ik mijn ervaring.
Deze samenwerking bestaat uit drie setjes nepwimpers; Silky, Pretty en Fluffy. De namen zijn evenals het model tot stand gekomen door Mascha in samenwerking met Eylure. Wat mij betreft ontzettend gaaf dat een beautyblogger dit bereikt en daardoor nog net een stukje leuker als een gewoon setje Eylure wimpers.

Maar naast dat ik het een heuze prestatie vind, zijn het ok daadwerkelijk drie prachtige setjes met wimpers. Ik begin direct met mijn favoriet; de Pretty wimpers. Dit is een setje met minder volume aan de binnenkant welke steeds verder uitloopt. Perfect voor een dagelijkse look en dit is dan ook de reden waarom ik maar meteen twee setjes heb aangeschaft.
Het tweede setje zijn de Fluffy wimpers, voor de meesten iets minder geschikt voor overdag. Deze wimpers kruizen elkaar telkens voor een heel volumieus en feestelijk effect. Perfect voor een avondje uit, maar desondanks dat ze wat voller zijn vind ik ze ook voor doordeweeks goed kunnen, het is namelijk niet zo dat de wimpers té opvallend of onnatuurlijk zijn.
Tot slot de meest subtiele wimpers; de Silky. Ik vind ze ontzettend goed bij de naam passen doordat ze er zo subtiel en luxe uitzien. Dit is een setje prachtige wimpers, zelfs geschikt voor jongere meiden die toch willen experimenteren met nepwimpers. Ook Silky is geschikt voor dagelijks gebruik.

Mijn favoriet is duidelijk Pretty en met de wimpers zullen jullie snel looks online gaan zien komen! Enthousiast ben ik zeker en ik kan niet wachten verder te gaan spelen met de wimpers. Bij elk setje zit een kleine tube wimperlijm waardoor je meteen aan de slag kunt; ideaal.

Ik vind het een hele leuke samenwerking geworden en ik ben heel nieuwsgierig wat jullie er van vinden. Supporten jullie dit soort producten in samenwerkingen met bloggers net zo erg als ik, of hebben jullie er juist helemaal niks mee?

Beautygloss Eylure Lashes - €7.99

18 opmerkingen

 1. Wauw ze zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw het zijn echt hele mooie wimpers!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben heeel erg benieuwd naar de wimpers!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn stuk voor stuk prachtig! Er komen nog looks mee online.

   Verwijderen
 4. Ik vind dit zo gaaf! Ze heeft gewoon d'r eigen lashes :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zien er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie nepwimpers ♥ Silky lijkt me wel wat voor dagelijks gebruik, binnenkort maar eens kijken bij de Etos xx Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze er ook al zo mooi uitzien! Heb ze zelf ook gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooh wat jammer dat je ze niet in Belgie kunt kopen, ze zien er zo mooi uit :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw hoe tof is het dat een beautyblogger dit heeft mogen bereiken. Heel gaaf! Ik wil ze ook gaan aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. zo mega tof voor Marscha! Ik ben benieuwd naar Fluffy :)

  BeantwoordenVerwijderen