Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz

Kort geleden gaf ik jullie al een sneak preview van de Bobbi Brown Shimmer Brick in het artikel wat ik schreef over mijn favoriete highlighters en hoewel het in eerste instantie mijn bedoeling was de review toch over te slaan ben ik toch van keuze veranderd. In december kreeg ik de Shimmer Brick in de kleur 'Pink Quartz' cadeau en na hem ruim twee maanden met plezier te hebben gebruikt heb ik besloten er toch een artikel aan te wijden; het is tenslotte een prachtig product.

Bobbi Brown heeft net als Chanel een heel simpel doch elegante, zwarte verpakking. Doordat het doosje ontzettend glanst kost het aardig wat moeite hem goed op de foto te krijgen, maar ik heb mijn best gedaan! Het enigste nadeel aan het glanzen komt puur naar voren bij het foto's maken en de vingerafdrukken die je er snel op ziet, maar als je dat regelmatig even schoonmaakt is er niets aan de hand.

Alleen met het doosje gesloten is het eigenlijk al een plaatje. Het doosje is vrij groot en dik waardoor ik het niet ideaal vind hem mee te nemen als ik een weekend weg ga. Dan pak ik liever een compact product, de higlighter van NARS bijvoorbeeld. Voor gebruik thuis is het formaat prima, daar heb ik tenslotte genoeg ruimte om het op te bergen.
Gesloten is het doosje mooi, maar eenmaal open komt het pas daadwerkelijk goed naar voren wat voor een prachtig product je in handen hebt. Bobbi Brown heeft inmiddels al vele shimmer bricks en hoewel er veel mooie kleuren tussen zitten was ik er voor mijn huidskleur snel uit; Pink Quartz. Pink Quartz heeft een roze ondertoon en als je alle vijf de verschillende kleuren combineert kom je op een peachy/oudroze kleur; prachtig.

Omdat het er in de verpakking zo mooi uit ziet vond ik het bijna jammer om te gebruiken, maar zelfs na gebruik ziet het er nog bijna hetzelfde uit. De lijntjes vervagen wel iets, maar het zou nog voor nieuw door kunnen gaan en het is tevens niet zo dat er op de bovenste laag een extra overspray zit. Gelukkig maar!
En zo ziet hij er dan uit op mijn huid. Zoals ik al aangaf is het een mix tussen perzik en oudroze. Een kleur die je niet zo gek vaak ziet als het om highlighters gaat. Meestal zijn ze namelijk een stuk rozer of een stuk meer oranje.

Voor mijn huid is deze combinatie werkelijk perfect. Ik draag hem op zonnige en tevens op sombere dagen en hoewel hij in de zon het mooiste naar voren komt is hij ook in deze tijd van het jaar de moeite waard.

Een aanrader is het wat mij betreft zeker en ik ben erg nieuwsgierig naar de andere shimmer bricks van Bobbi Brown. Mocht jij er ook eentje hebben die je aan kunt raden hoor ik het graag!

Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz - €48.00

18 opmerkingen

 1. Ik vind ze ook echt héél erg mooi! Alle producten van Bobbi Brown eigenlijk wel. Maar dit is echt een pareltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. o wauw wat een prachtige brick zeg! Im in love!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kleurtje! Ik denk dat hij bij mij alleen veel te warm is aangezien ik een koele ondertoon heb. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh my, waarom zijn ze toch ook zo mooi! Echt een prachtig product dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit vind ik echt een prachtige kleur! Ik heb zelf Rose maar ik zou Pink Quartz nu ook wel willen! Ik durf hem trouwens ook niet mee te nemen, ik lees vrij regelmatig dat de shimmer brick nogal gemakkelijk kan breken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat heb ik inderdaad ook wel eens gezien! Ik heb hem wel een aantal keren meegehad naar mijn vriend en hij is nog heel, maar over het algemeen kies ik toch voor een compacter item.

   Verwijderen
 6. Wat een mooie highlighter! Ik hoop dat ik hier het geld snel voor bij elkaar heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw wat een mooi product is dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben dol op oudroze kleurtjes en daar hoort deze zeker bij.
  Wat een mooie <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze staat al lang op mijn wishlist <3 Hij ziet er toch zo mooi uit :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. phoooe deze is echt zooo mooi
  wat een mooi kleurtje en pigment
  love it

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Op de swatch ziet hij er echt heel erg mooi uit

  BeantwoordenVerwijderen