Budget Cadeautips (Moederdag)


Cadeautjes heb je het hele jaar nodig. Voor een jarige vriend of vriendin of een familielid, maar ook voor andere feestdagen. De kerstmis hebben we al weer even achter de rug, maar denk aan moederdag, vaderdag enzovoort. Hoe meer verjaardagen en feestdagen; hoe meer geld het je kost. Ik kan begrijpen dat je graag een leuk cadeautje wilt vinden voor wat minder en daarom deel ik vandaag weer een artikel vol budget cadeau-idee├źn. Voor moederdag bijvoorbeeld!

1. LUSH Bunch of carrots; LUSH brengt ieder jaar een lentecollectie uit, waar dit trio met worteltjes al een paar jaar in voor komt. Voorgaande jaren waren het oranje worteltjes, maar dit jaar zit er naast een oranje worteltje, ook een roze en een paars worteltje in het bosje. Heerlijk voor een aantal ontspannende baden! - €9.95

2. Design je eigen telefoon hoesje;
Tegenwoordig zijn er een heleboel site's waar je een telefoonhoesje kunt ontwerpen, een erg leuk idee voor een cadeautje! Ontwerp je eigen telefoonhoesje met daarop een leuke tekst, of zoek een ontwerp op internet. Bron foto

3. Boeken; Hoewel niet iedereen van lezen houd vind ik het persoonlijk altijd erg ontspannend. Een boek cadeau geven vind ik daarom erg leuk. Mocht je nou niet per definitie weten waar iemand van houd; kies dan iets wat jijzelf leuk vindt. De moeite doen is namelijk veel leuker dan een cadeaubon, en zo ontdekt die persoon wellicht iets totaal anders! Persoonlijk ben ik een grote liefhebber van Nicholas Sparks, en ik denk dat vele moeders wel van een roman houden.

4. Zachte Plaid; Een lekkere, dikke plaid voor op de bank ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens prettig in gebruik! Deze zijn over het algemeen een stukje duurder, maar je kan vast wel iemand vinden die ook op zoek is naar een cadeautje voor dezelfde persoon; samen een cadeau kiezen is dan ook altijd een oplossing. En mocht dat niet lukken kun je ongetwijfeld bij budget winkels een goedkopere variant vinden. - €69.99 (H&M).

5. Bedruk je eigen mok; Wederom een idee waarbij je je creativiteit de vrije loop kunt laten gaan; bedruk je eigen mok. Ook dit kun je bij vele webshops laten doen met de tekst naar keuze. Iets grappigs, iets liefs, een afbeelding; de keuze is aan jou.

'' Wat is jouw moederdag cadeau tip?

15 opmerkingen

 1. Wat een leuke cadeautips! Mooie items hoor. Ik vind het telefoon hoesje heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent wel lekker op tijd met deze post. Die boeken zijn wel een leuk en goed idee, want elk boek van Nicholas Sparks is geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut! Ik koop cadeautjes altijd ruim van te voren, haha.

   Verwijderen
 3. ah nice! mijn moeder kan ik wel een boek geven maar daar neemt ze jammer genoeg de tijd niet voor haha dus doe wel luchtje ofzoiets!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke cadeaus. Dit soort tips kan ik altijd gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vergeet moederdag altijd, echt super erg. Maar ze woont ook in een heel andere stad. Handig die tips!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan is dit artikel precies op tijd om het dit keer niet te vergeten! :)

   Verwijderen
 6. Leuke cadeaus! Ik vind het altijd erg lastig iets voor moederdag te verzinnen, maar ik denk dat ik dit jaar ga voor de mok!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan ik me voorstellen! De mok is inderdaad ontzettend leuk.

   Verwijderen
 7. Hele leuke cadeautjes :D Lush heeft echt hele leuke cadeautjes :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke tips! Je bent er optijd bij ook. Ik geef mijn ouders sinds ze niet meer in Nederland wonen eigenlijk nooit meer iets voor moeder of vaderdag en mijn schoonouders ook niet. Wel stuur ik wel eens een kaartje ervoor als ik eraan denk, omdat ik weet dat ze dat leuk vinden.

  BeantwoordenVerwijderen