February Empties - Products I've Used Up

Vorige maand deelde ik voor het eerst sinds lange tijd weer welke producten ik in die periode op had gemaakt, wat resulteerde in maar liefst acht lege verpakkingen. Omdat ik ontzettend veel producten in mijn collectie heb probeer ik eerst dingen op te maken voordat ik nieuwe dingen aanschaf, tenzij deze echt noodzakelijk zijn, en ook deze maand zijn dat er weer aardig wat geworden. Benieuwd welke producten dit zijn?

Ik begin met de drie mascara's die toevallig allemaal aan hun einde zijn gekomen. Ze zijn niet per definitie leeg, maar zo droog door het vele gebruiken dat ik het niet meer prettig vind werken. Daarnaast heb ik ook een oogontsteking opgelopen eerder deze maand waardoor ik het noodzakelijk vond ze uit mijn collectie te halen en te vervangen voor een nieuwe Roller Lash mascara.

Ik maakte tevens drie producten op die te maken hebben met reiniging. Een pakje reinigingsdoekjes van Balea, deze kocht ik tijdens mijn laatste bezoekje aan de DM, maar ook twee flessen reinigingswater. De Benefit Remove It Make Up Remover vond ik heel erg fijn werken, alleen vind ik hem aardig aan de prijzige kant. Het Garnier Micellair water is daarom de perfecte vervanger voor een veel zachter prijsje. Ook hier maakte ik deze maand een fles van op.

Eén van mijn favoriete shampoos is die van Rituals. De conditioner maakte ik eind vorig jaar al op waardoor er nog een klein restje van de shampoo bleef staan. Shampoos hebben vaak meer inhoud dan conditioners waardoor er bij mij vaak een klein restje shampoo over blijft. Ik maakte het restje deze maand echter eindelijk op. Deze shampoo zou ik dan ook zeker weer opnieuw aanschaffen met de bijbehorende conditioner.

En tot slot maakte ik ook drie flessen douchegel leeg. Twee keer de Clean on me whipped shower butter van Soap & Glory; de welbekende koekjesdouchegel waar ik het al eerder op mijn blog over heb gehad. Hier hebben we gelukkig nog een aantal tubes van op voorraad staan, want ik ben niet de enige die er dol op is. Als laatste maakte ik The Comforter douchegel van LUSH op waar ik helemaal niet enthousiast over was. Het badproduct vind ik heerlijk, maar voor onder de douche is het niet mijn geur. Deze zou ik helaas niet snel aanraden en zelf zeker niet opnieuw kopen.

'' Hoeveel producten maakte jij afgelopen maand op?

17 opmerkingen

 1. Ik vind het meevallen voor een hele maand! Lijken me wel fijne spulletjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een hoop fijne producten heb je opgemaakt! The comforter is mijn favoriete bad product en voor onder de douche vind ik de geur ook erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben heel erg benieuwd naar de Soap & Glory douchegel, de geur lijkt me super lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie producten! En wat veel ook, wauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rituals is één van mijn favoriete merken, ik moet hun shampoo zeker eens proberen.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat heb je veel mooie producten opgemaakt :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow wat heb je veel producten opgemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ah je hebt prachtige producten opgemaakt zeg! als ik een fijne mascara heb gebruik ik vaak het borsteltje in een andere mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan natuurlijk ook, al vind ik dat zelf wat minder handig!

   Verwijderen
 9. Wat een mooie producten heb je opgemaakt! De mascara's van Benefit lijken me heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zijn ze ook absoluut! Vooral de Roller Lash mascara.

   Verwijderen
 10. Die laatste product kende ik nog niet! Ziet er wel erg leuk uit! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Soap & Glory is zo fijn! Ik heb die douchegel ook een keertje in Duitsland gekocht maar nu verkopen ze het daar, helaas, niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die shower butter van Soap & Glory :o Ik ken veel producten van ze, maar deze nog niet! Die moet ik onthouden! Net als de make-up remover van Benefit. Comforter vind ik in bad ook heerlijk, maar in de douche ook niet zo nee.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een hoop mooie producten heb je opgemaakt zeg. Erg leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen