GIVEAWAY! Interieursticker naar keuze

Sinds midden vorig jaar heb ik mijn eigen webshop, en omdat ik hier zo graag mee bezig ben leek het mij leuk mijn twee favoriete dingen met elkaar te combineren; de webshop en mijn blog. Woensdag ben ik jarig en daarom leek het mij leuk weer een winactie voor jullie te organiseren. Ik geef dit keer een interieursticker naar keuze weg. Mocht je winnen kun je kiezen uit alle ontwerpen die op de site staan, en dat zijn er momenteel meer als duizend!

Voor dit artikel heb ik een aantal van mijn favorieten op een rijtje gezet, maar er staan nog veel meer prachtige ontwerpen op de webshop. Mijn favoriet op dit moment, en tevens een van de nieuwsten, is het ontwerp links onderin. ''Eat less sugar... you're sweet enough already.''

Ik denk dat er voor iedereen wel wat wils op de webshop staat. Via deze link ga je naar de webshop toe en kun je eens kijken wat jij graag zou willen winnen!

Verplichte stappen (wordt gecontroleerd):
- Volg mij via Bloglovin en like dit bericht.

- Like de Facebookpagina van The Sticker Corner.
- Laat indien je geen google account hebt een geldig e-mailadres achter!

Extra stappen voor meer kans:

+2 Like de Facebookpagina van Elegantic. 
+2 Volg mij via Instagram.
+1 Laat in de reactie achter welke sticker jij uit zou kiezen!


Op maandag 29 februari 2016 neem ik contact op met de winnaar! 

10 opmerkingen

 1. Leuk!
  Ik doe graag mee en vindt de 2e sticker rechtsboven mooi met 'the things belongs in those who believe in the beauty of their dreams'.
  Alles heb ik gedaan om er kans op te kunnen maken.
  De datum in je artikel klopt niet.
  Bl: chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke winactie! Echt balen dat ik gisteren nog eentje heb besteld =(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat tof die interieurstickers.
  Ik zou zoiets wel in de slaapkamer willen.
  Ik volg je op Bloglovin & Facebook(ook The sticker corner)
  anita71@caiway.net

  BeantwoordenVerwijderen
 4. www.bloglovin.com/liekevanveen8
  facebook lieke van veen
  e-mail xx_glamourgirls@hotmail.com
  instagram liekevv24
  - Because every photo has a story to tell

  Ik doe graag mee met deze winactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke stickers! Ik vind http://www.thestickercorner.nl/a-41410205/muursticker-slaapkamer/sleepaholic-at-work/ het allerleukst. Ik was al overal volger. (BL Tamara TS, FB Tamara Mara Großmaul, Instagram @paramara1982) Mijn e-mail is paramara1982@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke winactie! Ik doe graag mee. Ik volg je op Bloglovin en heb het bericht geliked, ook volg ik jullie op FB. Ik volg jou ook nog eens op FB én IG :D Mijn email is evelien@ohfashion.nl en de sticker naar keuze zou zijn: http://www.thestickercorner.nl/a-41422671/muurstickers-woonkamer/family-sticker-2-kleuren/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super leuke winactie :)! Gefeliciteerd nog met je verjaardag! Ik volg je via Bloglovin en heb het bericht geliked, ik heb de Facebookpagina van The Sticker Corner en van Elegantic geliked op Facebook en ik zou heel graag een sticker met eigen tekst willen :).
  Xoxo, leoniae

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke actie! Ik doe graag mee (:
  Ik heb alle extra kansen gedaan.
  xx Jolijn
  Jolijndoelman@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik doe graag mee!
  Ik ga voor de eat less suger sticker :)!
  Ik heb alle stappen gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  instagram; zowiezo_
  en mijn email is zoe2308 at live.nl

  liefs, Zoë

  BeantwoordenVerwijderen