MAC Stone Matte Lipstick


Toen ik -nog niet zo lang geleden- de MAC Viva Glam Ariana lipstick aanschafte, koos ik ook voor een tweede kleur; Stone. Ik zag hem al op de Instagram pagina van Vera langs komen en vond hem haar toen zo mooi staan dat ik hem zelf ook graag wilde proberen. In de winkel twijfelde ik nog eventjes of hij niet net te donker zou zijn, maar uiteindelijk ben ik onwijs blij dat ik hem toch mee heb genomen. Stone is een prachtige, donkerbruine kleur die ik er regelmatig bij pak!

Over Stone heb ik nog niet zo vaak een review gelezen, terwijl het toch een prachtige kleur is. Als er een beetje bruin in een lipstick verwerkt is zit je bij mij sowieso al goed. In combinatie met de matte finish is dit voor mij dé ideale lipstick voor dagelijks gebruik, hij heeft namelijk mijn twee favoriete dingen in één.

Stone is een kleur die je wel echt moet staan. Hij past bij alle huidskleuren, van licht tot donker, maar het ligt natuurlijk ook een beetje aan je persoonlijkheid en hoe je hem combineert. Omdat Stone wat gewaagder is denk ik ook dat hij voor velen ook meteen afvalt, maar voor mij niet!
Ik vind Stone namelijk ontzettend gaaf door de grijzige, bruine taupe kleur. Het is een vrij ijzige kleur die gelijk een heel ander effect geeft aan je gezicht. Dat vind ik het leuke aan lipstick, want met een roze lipstick lijk je zo lief en onschuldig en met een donkere kleur stoer en zelfverzekerd. Een kleurtje waar je een beetje lef voor nodig hebt, dat is het zeker.
Hier heb ik namelijk nog nooit iemand gezien met een bruine lipstick, des te leuker vind ik het dat ik Stone heb mogen ontdekken. Hij brengt zoals we gewend zijn van MAC eenvoudig aan en blijft een paar uur lang op zijn plek zitten. Als je een maaltijd nuttigt merk je wel dat hij langzaam begint te vervagen, al is dit niet op een storende manier.

Enthousiast ben ik zeker over deze kleur, en ik ben ook onwijs benieuwd wat jullie van Stone vinden. Laat het me weten in de comments!

MAC Stone Matte Lipstick - €19.50

18 opmerkingen

 1. Die kleur staat je heel erg mooi zeg! Ik was benieuwd hoe deze uit zou pakken, maar het is echt een pracht kleur. Heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat staat deze kleur jou goed zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb gezien dat veel blonde meiden er echt goed mee staan! Vind het echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het echt een hele mooie kleur! Beetje apart maar heel classy.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had deze laatst bijna gekocht! Ik ga hem zeker ooit nog halen, hij is zoooo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. je hebt er zeker lef voor nodig maar wat staat deze kleur je goed! moet je echt kunnen hebben maar jij rockt hem!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooh wauw wat een mooie kleur! Hij staat je echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De volgende lipstick die ik koop van MAC is sowieso deze, vind'm zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh my, jij kan écht elke kleur hebben! Wat staat hij je ongelofelijk goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Voor mij zou hij iets te bruin zijn, maar ik vind dat hij jou wel erg mooi staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat staat deze kleur je goed zeg! Heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. oh wuaw wat een speciale kleur
  die lipstick staat u echt ontzettend goed

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen