MAC Viva Glam Ariana Grande

Vanaf het moment dat deze samenwerking gelanceerd werd en ik de eerste swatches zag was ik er van overtuigd dat ik deze Viva Glam samenwerking -helaas- voorbij moest laten gaan. De kleur leek op alle foto's zo donker dat ik verwachtte dat hij mij niet zou staan, maar tijdens een tripje naar Groningen kwam ik hem tegen in de counter. Ik swatchte hem en was eigenlijk meteen verkocht, en dus nam ik hem op de gok of hij mij goed zo staan mee.

Een MAC counter dicht in de buurt hebben wij helaas niet, maar zo heel af en toe kom ik wel in een counter terecht. Groningen is voor mij het dichtst in de buurt en daar kwam ik de Ariana lipstick dan ook tegen. Veel meer als even swatchen op mijn hand hoefde ik niet te doen om er van overtuigd te zijn dat ik de structuur fijn vond en de kleur er mooi uit vond zien.

En dus nam ik hem mee, in de hoop dat hij me goed zou staan. Ik kan je zeggen dat ik onwijs blij ben met deze aankoop en dat ik er een hele positieve ervaring mee heb. Ik zag bij veel bloggers namelijk een niet zo fantastische review met betrekking tot de structuur.
Zelf ben ik toch altijd zo eigenwijs dat ik het wil proberen voordat ik meega in een oordeel van een andere blogger. Ik heb wel vaker gehad dat ik een product juist wel fijn vond, of helemaal niet terwijl een ander het tegenovergestelde vond. We hebben tenslotte allemaal andere eisen aan een product.

Dat de structuur van deze lipstick moeilijk was en hij niet makkelijk egaal aan te brengen was viel bij mij dus ook ontzettend mee; ik had er eigenlijk helemaal geen last van. Deze kleur bracht onwijs soepel aan en hoewel het met een donkere kleur altijd de kunst is hem ''perfect'' aan te brengen vind ik hem er mooi op zitten.
Deze kleur is dan heel donker, zelfs bij mijn witte huid vind ik hem gaaf staan. Een fantastische samenwerking die voor heel veel huidskleuren goed uitpakt. Van licht tot aan donker; ideaal. De donkerpaarse kleur vind ik goed kunnen voor alledaags, maar ook voor een feestje is hij erg gaaf.

Hij ziet er mooi uit op de lippen, maar hij blijft ook nog eens goed zitten. Zodra hij er een tijdje op zit trekt hij als het ware in je lippen en ''staint'' hij hier aardig. Een volledige maaltijd overleeft hij niet zonder even bijgewerkt te moeten worden, maar het is ook weer niet zo dat hij er helemaal af is.

Ik ben positief verrast na de negatieve dingen die ik heb gelezen over de lipstick en kan je zeker aanraden hem toch aan te schaffen mocht je nog twijfelen. Daarnaast gaat de opbrengt van de verkoop van VIVA GLAM naar de hulpverlening aan vrouwen, mannen en kinderen die leven met HIV/AIDS.

MAC Viva Glam Ariana Grande - €19.50

19 opmerkingen

 1. Wat een mooi kleurtje! Hij staat je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem juist heel erg mooi staan! Denk dat deze kleur wel met bijna alle huidskleuren kan. Ik vind 'm er netjes op zitten hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar ben ik ook van overtuigd, ik vind hem ook prachtig.

   Verwijderen
 3. Ik vind het zo'n echte sneeuwwitjeskleur

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel donker, maar mooi! Helemaal mijn ding tho.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had hem echt veel en veel donkerder verwacht daarom heb ik hem niet gekocht, maar vind het zo toch wel erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind m erg mooi! En inderdaad geschikt voor bijna ieder huidtype!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik vind hem echt te donker voor mijzelf, durf er niet mee te lopen hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw gaaf dat je hem hebt! Ik vind het een erg mooi kleurtje, alleen ik weet nu al dat deze mij niet zal staan. Ik moet meer lichtere kleuren hebben, maar jij kunt hem zeker goed hebben op je lippen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. heel mooie kleurtje!
  een beetje heftig, maar hij staat je wel goed hoor

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wauw ik vind 'm bij jouw huidskleur echt heel erg goed staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het echt een tof kleurtje! Zelf heb ik geen hele negatieve dingen gelezen, maar inderdaad wel dat 'ie stroef was. Gelukkig valt dat dan wel mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hij staat je echt geweldig. Ik ben nu wel heel benieuwd hoe die op mijn lippen zal staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind de kleur enorm gaaf, maar ik denk dat hij voor mij te donker is

  BeantwoordenVerwijderen