Make-Up Studio ''Dark Pout Allure'' Lipstick


Het is nog eventjes winter en daar geniet ik absoluut van. Niet alleen van het weer -al mocht het van mij langzaam wel íets warmer worden- maar ook van de tinten. Een prachtseizoen voor donkere, vampy kleuren; en dan met name op de lippen. Zo bracht Make-Up Studio recentelijk de ''Dark Pout Allure'' collectie uit met daarin drie donkere lipsticks. Pruimpaars, donkerrood en zelfs zwart komen hier namelijk aan bod.

Voor mij was het simpel om de mooiste kleur uit te kiezen, wat mij betreft is dat namelijk nummertje vijfenveertig. Een pruimpaarse kleur. Donker, maar ook weer niet té donker. Ik heb tenslotte een hele witte huid en het kan mij vrij snel flets maken als ik een te donkere kleur neem. Zwart vind ik bij sommige types namelijk ontzettend gaaf staan, maar ik weet dat het voor mijzelf absoluut niet flatterend zou uitpakken.

Maar dat is natuurlijk geen probleem, er zijn tenslotte genoeg prachtige kleuren die ik wél goed kan hebben. Nummertje vijfenveertig van Make-Up Studio is er daar één van, al zeg ik het zelf. Het gaat hier om een matte, donkere kleur met toch wel een wat rozere ondertoon. Ik vind het absoluut niet storend dat hij zo donker is, want ondanks dat hij op onderstaande foto nog vrij licht overkomt is hij in werkelijkheid nog net een stukje donkerder.

Make-Up Studio werkt bij deze kleur met een matte finish en daar ben ik zoals jullie ongetwijfeld weten dol op. Hij brengt hierdoor tevens erg eenvoudig aan en dit wordt nog eens versterkt door de vorm van de lipsticks. Ronde lipsticks vind ik bijvoorbeeld niks en dit is dan ook de reden waarom ik mijn Yves Saint Laurent Rouge Voluptes er minder snel bijpak; ze zijn zo rond dat ze veel minder gemakkelijk precies aanbrengen. Make-Up Studio pakt het hier op een hele prettige manier aan met deze vorm.
Ik ben geen type dat werkt met een neppe liplijn, maar ik vind het wel mooi als mijn lipstick er aardig strak op zit. Dat is nog wel eens een uitdaging omdat ik een bobbeltje in mijn lip heb zitten. Deze zie je op vrijwel elke swatch goed naar voren komen, maar het is dus geen foutje. Op deze foto zie je hem linksbovenin en lijkt het alsof ik hier gewoon niet netjes genoeg heb gewerkt, maar het is lastig om het bobbeltje heen te werken omdat hij precies op het randje van mijn liplijn zit en ik absoluut geen neppe lijn wil creëren.

Desondanks dat vind ik het eenvoudig deze kleur egaal op mijn lippen te krijgen. Hij blijft niet alleen lang zitten, hij geeft ook nog eens niet extreem af. Dat is dan ook altijd een pluspunt als je het mij vraagt!

Ik ben, zoals meestal als het gaat om Make-Up Studio, heel erg tevreden over deze lipstick. Ik had ook al de kleur Velvet Raspberry -nog steeds groot favoriet- maar deze kleur is ook zeker een fantastische aanwinst die ik nog veel zal gaan dragen dit seizoen!

Make-Up Studio Lipstick 45 - €15.90

15 opmerkingen

 1. Wow wat een mooie kleur! Staat je goed en ik vind 'm netjes aangebracht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie kleur dit! Helaas niet zo makkelijk verkrijgbaar bij ons :( zonde!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh wat een super gave kleur zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WAUW! Een kleur naar mijn hart :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit lijkt mij het ideale herfstkleurtje...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oke wow, dit is echt een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dit een hele mooie kleur !Staat je goed! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het kleurtje echt prachtig, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige kleur is dit! Vind dit een heerlijk merk.

  BeantwoordenVerwijderen