My Daily MakeUp Routine

In de jaren dat ik make-up draag ben ik steeds meer van bepaalde merken en bepaalde producten gaan houden. Ik begon met een collectie die voornamelijk bestond uit budget producten, terwijl deze op dit moment juist ver te zoeken zijn in mijn collectie. Ik ben namelijk dol op luxe producten en merk dat deze voor mijn huid veel positiefs opleveren. De producten die ik dagelijks gebruik veranderen regelmatig, al heb ik altijd wel wat standaard producten die ik er snel bij pak. Daarom deel ik vandaag mijn dagelijkse routine met jullie, bestaande uit producten die ik op dit moment bijna iedere dag gebruik.

Ik begin altijd met het aanbrengen van mijn foundation, waarvoor ik de NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer gebruik. Deze kocht ik destijds tijdens mijn vakantie in London en sinds dat moment heb ik hem iedere dag nog gebruikt. Zodra deze op is denk ik dat ik hem opnieuw ga aanschaffen, hij bevalt mij namelijk erg goed.

Om mijn huid nog wat extra egaal te maken gebruik ik na de foundation een concealer, dit maal van het merk Collection 2000. Ik kocht ook deze in London en baal nu ontzettend dat ik er niet meer van heb meegenomen; hij is zo ontzettend fijn!

Mijn foundation en concealer poeder ik af met een vaste poeder. Momenteel is dit de Maybelline Fit Me Powder, budget en hij doet zijn werk prima! Als ik dan de basis van mijn gezichtsmakeup er op heb zitten ga ik door met mijn wenkbrauwen. Ik gebruik hiervoor de poeder van Make-Up Studio om ze bij te tekenen. Verder doe ik niets met mijn wenkbrauwen, voor mij is dit namelijk genoeg.

Voordat ik mijn oogschaduw aanbreng gebruik ik de MAC Soft Ochre Paint Pot, waarna ik een oogschaduwpalette pak. Momenteel gebruik ik het Naked Smoky Palette veel, maar dit verschilt nagenoeg iedere dag. Mijn ogen maak ik af met Eyeliner, momenteel Chanel, en mascara; Benefit Roller Lash.

De een na laatste stap is het contouren, blushen en highlighten van mijn gezicht. Ik gebruik hiervoor het poeder Contour Palette van Anastasia Beverly Hills, waarna ik mijn MAC Golden Bronzer hier overheen aanbreng voor wat extra shimmer. Daarna breng ik highlighter aan op diverse plekken, MAC Soft 'n Gentle, en breng ik blush aan, MAC Dainty.

Natuurlijk gebruik ik iedere dag ook nog eens een lipkleur, maar aangezien dit (bijna) nooit twee dagen achter elkaar dezelfde kleur is vermeld ik deze niet in dit artikel. Mijn favorieten kunnen jullie echter af en toe voorbij zien komen op mijn blog.

'' Welke producten gebruik jij dagelijks?

15 opmerkingen

 1. Wauw al die high end spulletjes! Ik ben best een beetje jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je gebruikt echt heeeel fijne spulletjes! Goede routine :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh wat een prachtige producten gebruik je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie producten. Helaas zo duur allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh, wat gebruik jij mooie producten zeg.. Soft 'n Gentle, Dainty, Fit Me, allemaal toppers! Maar je ziet er dan ook altijd heel mooi uit met je make-up <3!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een ontzettend lief compliment, dankjewel! :)

   Verwijderen
 6. Hey Kelly,

  Wat leuk om te zien wat jouw routine is. Wat een mooie producten gebruik je :) .

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. CC-cream en concealer van Chanel.
  Blotpowder van MAC.
  Sunkiss Ribbon blush van Chanel
  Highlighter, oogpotlood, lipstick en mascara van Chanel
  Oogschaduw switch ik dagelijks van Sleek, Urban Decay, Dior tot (jawel) Chanel
  Wenkbrauwen met potlood van Catrice.
  Tja, ik ben een Chanel freak ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie producten gebruik je! De collection 2000 concealer heb ik al zoveel goede verhalen over gehoord, zo jammer dat hij niet in nederland verkrijgbaar is.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat gebruik je een prachtige producten!
  De rollerlash van Benefit gebruik ik ook, hele fijne mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind hem ook ontzettend fijn! Echt een aanrader.

   Verwijderen
 10. Oehh...wat gebruik je prachtige producten!
  X

  BeantwoordenVerwijderen