My Favourite Highlighters

Mijn beauty collectie is op te delen in verschillende categorie├źn, waarvan de ene categorie populairder is als de andere. Zo heb ik een aardige collectie aan lipsticks, maar wat betreft highlighters is mijn collectie een stuk kleiner. Desondanks dat heb ik een aantal pareltjes in mijn collectie waar ik onwijs blij mee ben, en daarom deel ik deze vandaag met jullie; mijn favoriete highlighters.

Hourglass Ambient Lightning Palette; Dit palette bestaat uit drie kleuren, niet zozeer met heel veel shimmer, maar wel om lichte plekken te accentueren op je gezicht. Ik gebruik ze vaak alle drie in combinatie om dit op mijn wangen aan te brengen wanneer ik wel zin heb in een lichte plek, maar geen zin heb in veel glitter. Een palette met een prijsje, maar hij is het wat mij betreft zeker waard geweest.

Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz; De Shimmer Bricks van Bobbi Brown kent ongetwijfeld iedereen wel. Ik kreeg voor sinterklaas de Pink Quartz variant, na er al jaren lang tegenaan te hebben gekeken. Omdat hij zo prijzig is heb ik hem zelf nooit eerder aangeschaft, maar ik ben er nu des te blijer mee.

The Balm Mary Lou Manizer; Mary Lou Manizer kocht ik toen hij nog helemaal niet populair was en eigenlijk nog maar een tijdje op de markt was. Tegenwoordig is hij onwijs bekend bij Amerikaanse, en tegenwoordig ook Nederlandse, bloggers. En dat snap ik, want hij is werkelijk prachtig.

Nars Albatross; Nog zo'n populair product is Nars Albatross. Dit is denk ik dan ook mijn persoonlijke favoriet, in combinatie met de Bobbi Brown Shimmer Brick. Dit is een hele duidelijke shimmer met een witte basis; prachtig. Hij is goed te combineren met elke blush en daarom gebruik ik hem zo vaak.
Tot slot nog een foto met swatches van alle vier de producten. Van links naar rechts zijn dit;
Hourglass Ambient Lightning Palette (drie swatches), Albatross, Mary Lou Manizer en de Bobbi Brown Shimmer Brick in Pink Quartz.

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie favoriete highlighter is en van welk merk deze is. Laat het gerust achter in de reacties, wie weet zit er namelijk een pareltje tussen die ik aan mijn collectie kan toevoegen!

17 opmerkingen

 1. oeeh hourglass is zo mooi! Die staat nog op mijn wishlist helaas...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We hebben dezelfde favorieten! Ik heb wel een andere Shimmer Brick en het Hourglass palette wil ik zelf nog eens. Ik kan je de MAC Cream Colour Base in Pearl wel aanraden. Die is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij ziet er mooi uit! Ik ben alleen geen mega fan van creams helaas.

   Verwijderen
 3. Albatross vind ik er echt uitspringen op jouw huid :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. The Balm Mary Lou-Manizer is echt fantastisch! De anderen zien er ook heel mooi uit =D x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die van hourglass en the balm zou ik wel willen hebben!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow wat heb je een mooie highlighters! Als ik ze had zouden het ook mijn favorieten zijn. Mijn favorieten nu zijn het highlighter palette van Sleek en de glow kit van Anastasia!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben heel erg benieuwd naar de Glow Kits van Anastasia! Ze zien er in ieder geval erg mooi uit.

   Verwijderen
 7. Wauw, die van hourglass vind ik heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De Nars albatross wil ik nog wel graag

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oooeh wat een mooi facorieten
  ik leer ook weer heel wat producten kennen

  liefs
  karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb sinds vandaag de Mary-Lou Manizer in mijn bezit. Ben er zo benieuwd naar :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie highlighters heb jij zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie highlighters! Ik heb er eigenlijk ook niet zoveel in mijn bezit.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Highlighter is gewoon zo een enorm mooi product. Je hebt ook echt ongelofelijk mooie!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat een mooie producten, ik heb een favoriete highlighter deze is van flormar en echt super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen