Rituals Creamy Foam Cleanser

Hoewel er helaas nog geen flinke som geld op één van mijn loterij loten is gevallen, win ik wel regelmatig eens iets leuks. Zo heb ik recentelijk een kookboek gewonnen, maar ook een cadeaubon van Rituals. Voornamelijk met dat laatste was ik erg blij en kort na ontvangst heb ik hem dan ook uitgegeven. Het was even zoeken wat ik er voor wilde aanschaffen, ik wilde namelijk graag weer eens wat nieuws proberen, maar uiteindelijk kwam ik uit op de Creamy Foam Cleanser.

Ik ben namelijk sinds kort dol op het verzorgen van mijn huid. Ik had hiervoor al wel veel producten, maar gebruiken deed ik ze nog niet met regelmaat. Tegenwoordig doe ik het echter een stuk meer en ik ben met name dol op cleansers en crèmes. Tot voorheen gebruikte ik een polish van Benefit, maar een tweede proberen om mee af te wisselen vind ik nooit verkeerd.

En toen was de keuze erg gemakkelijk. De witte, eenvoudige verpakking van de Creamy Foam Cleanser sprak mij onmiddelijk aan en daarbij had hij een heel fijn prijsje; ik kon hem nagenoeg van de bon betalen. Een leuk cadeautje van de loterij als je het mij vraagt! Zo heb je toch nog een beetje het gevoel dat je ergens voor meespeelt.
De verpakking deed het bij mij in ieder geval al goed. Dat strakke witte met een paar eenvoudige bloemen spreekt mij absoluut aan, maar ook de geur is een pluspunt. Hij ruikt namelijk naar lotus bloemen en moringa extract. Een frisse en niet al te aanwezige geur. In eerste instantie ruik je hem ook amper, maar als hij eenmaal begint te schuimen wordt de geur langzaam duidelijker.

Zelf gebruik ik dit product het liefste direct nadat ik mijn make-up heb verwijderd en een tonic heb gebruikt, maar ook onder de douche is het een fijn product om te gebruiken. Dan zou ik wel aanraden even onder de douchekop weg te stappen -anders spoelt het direct weer van je gezicht af- maar puur je handen nat te houden voor gebruik. Dan schuimt hij ook zoals hij dat hoort te doen.

Na gebruik van deze cleanser voelt mijn huid heerlijk schoon, fris en gevoed uit. Ik gebruik hierna mijn crème en doe verder eigenlijk niets meer als het gaat om de verzorging van mijn gezicht. Een hele fijne aanvulling op mijn huidroutine vind ik zelf. Ik ben in ieder geval erg enthousiast en zal deze de komende tijd nog veel blijven gebruiken!

Rituals Creamy Foam Cleanser - €12.50

15 opmerkingen

 1. Ik heb deze cleanser ook een tijd gebruikt en was erg tevreden! De verpakkingen zien er altijd zo leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De verpakking vind ik inderdaad ook erg leuk! Fijn dat jou ervaring ook zo positief was.

   Verwijderen
 2. Ik ben heel erg benieuwd hoe een foam cleanser is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt heel positief! Ik heb momenteel echt een onzuivere huid en daar baal ik van, want ik weet niet precies waar het aan ligt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat vervelend zeg! Inderdaad altijd moeilijk te achterhalen waar het nou precies vandaan komt.

   Verwijderen
 4. Oeh wat een heerlijke cleanser lijkt me dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de huidproducten van rituals echt heel fijn! Dit ziet er ook goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil deze wel een keer proberen denk ik ! Klinkt goed.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijke geur, lijkt me super fijn om te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze wil ik wel proberen, ik vind Rituals altijd zó fijn in gebruik. Ik ben benieuwd! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oh ik heb deze ook
  ik vind hem echt geweldig

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat fijn dat hij jou ook goed bevalt! Ik vind hem ook top.

   Verwijderen