€ - Sportief maar toch fashionable

Motivatie voor een intensieve work-out is soms lastig te vinden. Er zijn zoveel excuses te bedenken waarom het net niet goed uitkomt en je het sporten echt moet uitstellen. Klinkt dat herkenbaar voor jou? Probeer het dan leuk te maken met de volgende musthaves voor het sporten.Knallen in de sportschool
Een flexibele sportlegging is absoluut een vereiste voor een effectieve work-out. Zo’n strak kledingstuk ziet er goed uit en is ook vanuit sportief oogpunt erg praktisch. Wat dacht je van een legging in een felgekleurd printje? Match deze vrolijke legging met een simpele sporttop en je bent klaar om te gaan. Jouw Samsung smartphone kan helaas geen sportlegging aan, maar functioneert wel erg goed in andere sportieve outfit, zoals een S4 hoesje. Je toestel is zo beschermd tegen transpiratie en schade tijdens het fitnessen.

Gekleurde Nikes
Bij een stralende sportlegging kunnen een toffe sportschoenen niet ontbreken. Nikes worden langzamerhand steeds minder gedragen onder een casual outfit, in tegenstelling tot onder sportkleding, waar ze juist erg geliefd zijn. Eigenlijk heel logisch, de sportschoen wordt weer gebruikt waarvoor het in eerste instantie bedoeld was: om te sporten. Kies voor een felgekleurde sportschoen en zorg dat deze voldoende steun biedt aan jouw voet. Ga de uitdaging aan: een matchend paar schoenen, die tevens comfortabel om je voeten aansluiten.

Sportieve telefoonhouder & accessoires
Gaat jouw smartphone ook altijd mee tijdens de work-out om de tijd bij te houden, muziek te luisteren of selfies te maken? Dan kun je goed gebruik maken van een sportieve sportarmband, om je telefoon op een praktische plek op te bergen. De gadget zit vaak in de weg tijdens het bewegen en is daarnaast kwetsbaar voor onverwachte bewegingen en valpartijen. Als je het gebruik van een sportarmband niet fijn vindt, kies je voor een andere sportieve Lumia 930 case om je Lumia smartphone alsnog die essentiële bescherming te geven.

Naast de sportarmband, zijn er nog vele andere telefoonaccessoires die jouw work-out leuker maken. Muziek wordt gezien als een grote motivator, dus met sportieve muziekaccessoires zit je zeker goed. Neem een bluetooth koptelefoon mee om de nummers af te spelen of kies voor een speciaal alternatief: de sportoordopjes. Beide accessoires zijn speciaal afgestemd op een work-out en hinderen daardoor niet tijdens jouw oefeningen.